Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ KOPRIVNICE

Konobarica u više navrata ukrala novac iz kafića u kojem je radila. Vlasnika oštetila za više tisuća eura

Mallorca tourism
Clara Margais/DPA
16.12.2023.
u 11:02

Policija PU koprivničko-križevačke u međuvremenu je dovršila kriminalističko istraživanje vezano uz slučajeve krađe koji su se dogodili u listopadu i studenom

Konobaricu (35) s područja Koprivnice sada očekuje kaznena prijava nakon što je otkriveno kako je u dva navrata ukrala novac od šefa u lokalu u kojem je radilo.

Kako prenosi E-podravina, policija PU koprivničko-križevačke u međuvremenu je dovršila kriminalističko istraživanje vezano uz slučajeve krađe koji su se dogodili u listopadu i studenom.

- Sumnja se da je osumnjičena 35- godišnjakinja s koprivničkog područja između 13. listopada i 6. studenoga ove godine kao djelatnica ugostiteljskog objekta na koprivničkom području protupravno prisvojila novac, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća eura - objavila je policija. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

NI
nick05
11:28 17.12.2023.

A kad je slaba placa...

IV
Ivo123
14:34 16.12.2023.

Sigurno je to kafic u kojem je zabranjeno pusenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije