Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo

Konobar nožem za limun ubio gosta koji ga je napao bocama

ubojstvo nožem Nova Gradiška (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
28.07.2010.
u 09:39

Perković, koji radi u Njemačkoj, u utorak je stigao u posjet rodbini te je cijeli dan proveo po kafićima u kojima je pio

NOVA GRADIŠKA - Svađa između gosta Kristijana Perkovića (38) iz Kovačevca i konobara Damira Dautovića (39) iz Nove Gradiške u srijedu u jedan sat poslije ponoći u noćnom baru Pub u Gajevoj 50 u Novoj Gradiški završila je tragično: Perkovića je s dva uboda nožem ubio konobar koji je i sam prevezen u bolnicu i operiran. Neslužbeno doznajemo da je Kristijan Perković, koji inače radi u Njemačkoj, u utorak stigao u kraći posjet roditeljskoj kući u Kovačevcu, a potom je, navodno, cijeli dan posjećivao novogradiške kafiće i pio.

Poslije ponoći ušao je u noćni bar Pub u Gajevoj, vlasnika Dinka Jaže, i poslije kraćeg boravka od konobara Damira Dautovića zatražio piće. Kako je bio već pijan, konobar ga je odbio poslužiti. Ljutiti Perković počeo je na njega bacati čaše i boce, pa je ušao iza šanka i na konobara krenuo s ostatkom razbijene boce. Porezao ga je po prsima. Konobar je na to uzvratio tako što je sa šanka dohvatio nož kojim inače reže limun i pijanog napadača dvaput ubo u prsa i usmrtio na mjestu. Vlasnik lokala Dinko Jažo kaže da su se gost i konobar otprije dobro poznavali i nikada među sobom nisu imali nikakvih razmirica.

– Što se dogodilo čuo sam od gostiju koje sam zatekao u lokalu. Neki su mi rekli da je Perković u početku bio pristojan i sve je goste častio pićem, a događaj se zbio pred sam kraj radnoga vremena. Moj lokal radi deset godina i nikada nije bilo ni najmanjega ekscesa. Još ne mogu vjerovati da se to dogodilo – kazao je vlasnik Puba Dinko Jažo. Na ulazu u lokal i prilaznim stubama nekoliko kapi krvi i Perkovićev crni terenac ispred lokala jedini su nijemi svjedoci događaja koji je zaprepastio Novogradišćane. Dautović je operiran i život mu nije ugrožen.

Komentara 23

MS
My Soul
16:24 28.07.2010.

konobar je samo radio svoj posao. ne smije se točiti piće pijanim gostima. mislim da bi trebalo donijeti zakon po kojem se nitko u kafiću ne bi smio zadržati dulje od sat vremena. koliko loču, to je katastrofa i za društvo i za obitelj.

Avatar gecdra
gecdra
11:47 29.07.2010.

Dobro da ga nije sa nožem za lubenice.

ZM
z.mike
10:33 28.07.2010.

...čini se da je samoobrana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije