Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RUJNU

Konferencija Web Summer Camp uživo ovog ljeta u Amadria Park Šibenik resortu

Netgen
20.05.2021.
u 21:22

Među govornicima i predavačima ističu se Paul Boag, UX konzultant i lider u području digitalne transformacije

Nakon preskočenog prošlogodišnjeg, domaća IT tvrtka Netgen najavljuje ovogodišnje izdanje konferencije Web Summer Camp uživo u Amadria Park Šibenik resortu od 2. do 3. rujna.

Web Summer Camp se proteklih nekoliko godina profilirala kao konferencija koja na hrvatskoj obali okupi dvjestotinjak developera i web stručnjaka, a ove godine će se po prvi put održati u Šibeniku. Održat će se u pet odvojenih trackova - dva poslovna Tech Forum, UX/PM, te tri developerska Symfony, PHP i JavaScript, pri čemu je posebnost da će polaznici moći pratiti samo jedan odabrani track.

Među govornicima i predavačima ističu se Paul Boag, UX konzultant i lider u području digitalne transformacije, te Janus Boye, veteran CMS/DXP industrije te organizator Boye konferencija u Danskoj i SAD-u. Dodatno, Maxim Salnikov iz Microsoft Azurea održat će radionicu na JavaScript tracku, dok se konferenciji treći put za redom pridružuje Nicolas Grekas iz Symfonyja. Od domaćih predavača, polaznici će moći prisustvovati na radionici profesionalnih Scrum trenera Ane Roje i Ognjena Bajića, dok će Josip Stuhli iz SofaScorea održati radionicu u sklopu PHP tracka.

- Optimistični smo da se uvjeti neće pogoršati do održavanja konferencije, obzirom na rast cijepljenih te pad broja oboljelih. Obzirom na specifičan karakter naše konferencije te networking koji se ne može niti približno ostvariti putem online platformi, održavanje konferencije uživo bila je jedina opcija koju smo razmatrali, kaže Ivo Lukač Netgenov suosnivač i direktor, te dodaje:

- Prije donošenja konačne odluke, preispitali smo mišljenja i očekivanja u zajednici oko događanja i konferencija i primijetili da su se zasitili online konferencija te da žele sudjelovati na događanjima uživo.

Operativnu i organizaciju podršku konferenciji pruža tvrtka Salsa Adria Produkcije, koja se bavi organizacijom događaja, festivala i konferencija, a najpoznatija je po Sea, Sun & Salsa festivalu, jednom od najvećih festivala u Hrvatskoj.

 

Pogledajte što Hrvati najčešće zaboravljaju u Uberu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije