Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alternativa i LD

Koncert za akustičko uređenje stare sportske dvorane

koncert
Privatna arhiva
22.03.2011.
u 11:11

U tijeku je i prodaja bonova po kućanstvima Novog Marofa, čijom se kupnjom također pomaže uređenje prostorija

Udruge mladih Alternativa i Low distance u subotu organiziraju koncert čiji je cijeli prihod namijenjen akustičkom uređenju stare sportske dvorane. Nastupaju D. J. and The Wootchyak (hardcore/punk, Pula), Kriva istina (hardcore/punk, Slavonski Brod), Godlike (thrash metal/hardcore, Zagreb), Decomposing Entity (death/experimental metal, Zagreb), Sentence (hardcore, Zagreb) i Apfuken (hardcore/punk, Varaždin). Koncert počinje u 20 sati, a ulaznica je 20 kuna. U tijeku je i prodaja bonova po kućanstvima Novog Marofa, čijom se kupnjom također pomaže uređenje prostorija, a cijena im je također 20 kuna. Za one koji bi htjeli pomoći više i doprinijeti da se stara dvorana napokon uredi, otvoren je i žiro-račun u Zabi 2360000-1101910951.

Komentara 1

JB
Juda ben Tudum
11:31 22.03.2011.

sad ce se moci dostojanstvenije obiljezavati sjecanje na holokaust, iljadu mu holokausta moje babe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije