Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rehabilitacija
Povratak na članak

Končaru se iz kaznene evidencije briše presuda od 12 godina zatvora

Poduzetniku više nitko ne smije spomenuti da je bio osuđen u bivšoj Jugoslaviji jer u protivnom može kazneno odgovarati

Komentari 53

OB
-obrisani-
17:50 04.05.2011.

na sliki je grdi ko lopov

VL
LA
lacković
20:50 02.05.2011.

ovo je samo još jedan dokaz tko su današnji moćnici i što su bili u bivšoj državi: obični kriminalci i je****** a što se tiče samog končara, nije on samo ovdje bio osuđen, u egiptu je također odležao zbog poslovnih malverzacija.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
21:00 02.05.2011.

USKOK bi sada trebao imati pune ruke posla kako bi objasnio hrvatskom narodu kako to da je ova stvar riješena brzinom munje, a predmeti koji su puno stariji, još nisu riješeni i tko je kome tu i što i je li podmazao?! naime, o ovom liku su novine prvi put počele pisati prije mjesec -dva dana, do tada nikad za njega nismo čuli, a sad odjednom rehabilitacija. dakle, novinarčići, eto vam novog posla, provjeriti tko čeka na rehabilitaciju i od kada i kome je riješeno i da li kasnije, a predao je zahtjev prije, odnosno čije presude su na dugogodišnjim čekanjima u sudskim postupcima, dok su suci angažirani oko prioritetnih postupaka, a trebamo zatvoriti poglavlje 23. dakle, molim ISTINU NA VIDJELO! osim toga, izvolite napisati broj presude i staviti link na istu da bismo bili uvjereni u vjerodostojnost da je taj postupak rehabilitacije zbilja završio pa da se prestane komentirati. ovo je zapravo poluinformacija, a temeljem toga nitko nikoga ne smije kriviti za komentare!

VL
TE
tester
21:01 02.05.2011.

znači i ovaj je \"poduzetnik\" istog kova kao i ovi \"naši\" današnji,prvo opljačkaju državnu/društvenu imovinu,zatim pobjegnu van i taj novac investiraju i oplode,a onda se za 20-ak godina vrate i pokupuju pola države. i još ih smatraju uglednim građanima. tako će i ovi naši žužuli,miloševići,todorići i druga bagra. kina ima najbolji sistem - drži se pravila i sve će biti u redu. prekrši zakon i -******.

VL
Avatar Dolar=0
Dolar=0
22:26 02.05.2011.

zivela KDZ ( kriminalna demokratska zajednica )

VL
HO
horton
00:45 03.05.2011.

Smije li mu se spomenuti da je bio lopov prije 2011. godine ali da više nije ili je i to kažnjivo?

VL
OB
-obrisani-
22:44 02.05.2011.

Pa nije ta bivsa drzava bila imaginarna drzava, niti je taj novac ukraden od imaginarnih osoba. TIP je pokrao NAS. Zvali se mi Jugoslavija, SR Hrvtatska ili RHrvatska. FALI NOVAC. On je bogat, imucan...zeli rehabilitaciju, neka u znak dobre volje, griznje savjesti ili samog cina rehabilitacije...TAJ NOVAC VRATI. Ma znam, sto bi on vracao, kad ne vracaju ni ovi FRISKI... Ljuid dragi, oguilii su nas kao bananu. A mi im se moramo klanjati. To su sve nasi ugledni, sposobni, vjesti, snalazljivi, promocurni, lukavi, pametni ...HRVATI.

VL
AN
Ante1956
22:55 02.05.2011.

AGRAMICE .,-@ TI SI I TVOJ TATICA KRIMINALAC I LOPOV .-..Kako se osijecas kad vidis tekst sa ovako teskim rijecima ,mislim ne bas ugodno da mozes strpao / la bi me u top .Stoga bi bilo pristojno da ovakove rijeci ne iskazujete ni drugima .To sto ste crveni ili zuti nitko vam ne da za pravo da na ovaj nacin pises o stranci koja je na vlasti .Vama treba jos dosta vremena da se naucite politickoj demokraciji jer vase je pravo da na sljedecim izborima birate i da budete birani a poslije prebrojavanja glasova ostaje ova koolicija ili dolazi nova .U sljedece 4 godine bi morali postovati odluku vecine ,budite pristojni .Bog.

VL
BA
balzac
23:03 02.05.2011.

Ukraše nam lopovi državu i sve što vrijedi. Oni ugledni i bogati građani a mi stoka sitnog zuba. Ne smijemo se ni žaliti da ne bi umjesto njih u zatvor.

VL
MU
munjara
23:41 02.05.2011.

Što to znači da više nije lopov i da nikada nije niti bio lopov!!!

VL
OB
-obrisani-
23:43 02.05.2011.

02.05.2011. u 22:26h agramica je napisao/la: zivela KDZ ( kriminalna demokratska zajednica ) ˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘ A kakve veze ima HDZ sa ovih SK kriminalcem iz 1977. godine? Pa nema veće bagre od nekad SK, a danas SDP ili HNS bagre!

VL
DU
Deleted user
00:11 03.05.2011.

Ta zakonska \"krivina\" je uvedena na zahtjev odvjetničkog društvanceta odnosno kad bi neki odvjetnik bio zakonski sankcioniran zbog nekog \"nestašluka\" (a izazovi su ogromni jer su u preletu golemi iznosi, nekretnine, ostavine i dr.), onda se više ne bi smio baviti odvjetničkim pozivom. I da to anuliraju, morali su dati tu mogućnost totalne rehabilitacije i ostalima jer drugačije ne ide odnosno pred zakonom su svi jednaki pa i odvjetnici, koji tako ne misle o sebi, ali šta ćeš...

VL
MI
miso
00:12 03.05.2011.

Pa što je sad ovo. Čovjek koji nosi milijarde iz bivše države, koje je Hrvatska slijednica, sad odjednom nije lopov. Evo, nikad mu više neću reći da je lopov, ali onda smijem valjda reći da su lopvi ovi koji mu sad drže lojtre. Neka on samo uloži tu lovu u Hrvatsku, naći će se načina da se rehabilitira ta Jugoturbinina lova. Ostat će bez dinara (zna se što je tada mažnjavano) i lijepo će ga se ugostiti sa Sanaderom, a sad izgleda i s Jadrom.

VL
MP
mparac3
00:26 03.05.2011.

Nitko ne moze kupiti bolju proslost, pa ni taj Srbin..... Nobilo je poznat po tome kako nemuguce stvari cini mogucima - sjetimo se samo kako je pred \'\'casnim\'\' sudom obranio Srbina koji je na zagrebackom Ribnjaku zaklao mladoga Hrvata, policiji priznao zlocin, te pokazao gdje je odbacio noz (koji je i nadjen!) - danas taj zlocinac slobodno ulicama Zagreba sece...

VL
MP
mparac3
00:32 03.05.2011.

Zakon koji omogucuje osobama (poput ovoga Srbina), da se brisu iz kaznene evidencije, a evidentni su pocinitelji teskih kaznenih djela, cak-stovise pravomocno osudjivane, nenaravan je zakon koji nije u unteresu civilizacijskog napretka drustva, vec samo u interesu krimogenih pojedinaca......

VL
OB
-obrisani-
00:33 03.05.2011.

Ja ne priznajem sud ove zlocinacke drzave i za mene taj lopov i dalje ostaje lopov! PLJUC!

VL
OB
-obrisani-
00:48 03.05.2011.

J.ebeš takvu \"pravnu državu\"

VL
LO
lojtra
00:51 03.05.2011.

Put iz kriminalne prošlosti vodi u kriminalnu budućnost!

VL
MM
Mladen Miletić
00:54 03.05.2011.

Drugim riječima, Končar je rehabilitiran i tu kaznu nitko mu više ne smije spominjati jer u protivnom može kazneno odgovarati. Jako pametno i jakjo lukavo... To če majstori napraviti i za Gotovinu A možda Bosanci to urade za Glavcaša istoo nismo li ipak na kraju samo obični Norci ...

VL
YA
yama
15:57 03.05.2011.

Vezano uz \"tu kaznu nitko mu više ne smije spominjati\": da li se i ova vijest smatra spominjanjem?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.