Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljni
Povratak na članak

Končar metalcima sam javio da kupuje škverove

U sve faze privatizacije i u restrukturiranje bit će uključen sindikat, obećao je Končar, koji će poštovati i socijalni sporazum.

Komentari 3

MO
mojzagi
11:54 03.03.2012.

Zanima me usput ( jer smo na moru ) tko iz nase drzave kontrolira Keruma i njegova rugla koja radi po Splitu. Smatram da treba prije nekih pocetaka radova dobro kalkulirati i pripremiti se za posao, a ne sad dada to zapoceto ruglo u Splitu stoji nezavrseno, jako zalosno a skoro nam je i sezona na vratima. Sto se gura ako nije sposoban ?

VL
JK
Jadanka.Kozor
16:57 03.03.2012.

Za miloga Bogu, nije nam dosta vlastite Mafije pa sada dovlačimo i rusku.

VL
OB
-obrisani-
21:33 03.03.2012.

Hallooooo......SIS, SOA, POA,.....ciji kapital stoji iza Koncara? Halloooo....sto se dogadja?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.