Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u BiH
Povratak na članak

Komšić poručio Hrvatima da nemaju razloga za brigu, na izbore izašlo 53 posto birača

Željko Komšić, Šefik Džaferović i Milorad Dodik novi su članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine

Komentari 185

LU
lukadragan
08:16 08.10.2018.

To bi bilo smješno da nije ŽALOSNO! Hrvate će predstavljati čovjek koji stalno sotonizira Hrvate i Hrvatsku, a koji je malte ne Musliman jer mu je i žrna muslimanka. FUJ politika

VL
DU
Deleted user
08:21 08.10.2018.

Kakav je to čovjek koji se nameće nekome (Hrvatima) a oni ga ne žele! Zar to nije silovanje, u ovom slučaju demokracije!

VL
AN
ante555
08:31 08.10.2018.

Imati predstavnika koji radi direktno protiv tog istog naroda. Ima li ista gore od toga? Sućut Hrvatima u BiH.

VL
DU
Deleted user
09:50 08.10.2018.

ahaha Bosnje vam opet zavukle... evo prilike da srusite BiH, kao nekad Yugu

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
08:46 08.10.2018.

Nemamo razloga za brigu? Već je najavio ukidanje urada Hrvatskog člana predsjedništva u Mostaru i blokiranje izgrađivanja pelješkog mosta. Kakav god Čović bio bolji je izbor od ovoga smeća.

VL
Avatar vatrogasac
vatrogasac
08:53 08.10.2018.

Ono što očekujemo od hrvatske politike je otklon od bilo kakve suradnje sa nelegalno i nasilno nametnutim drugim muslimanskim predstavnikom!!

VL
Avatar puky
puky
08:31 08.10.2018.

Ovo je ne početak kraja tzv. bih, ne kraj početka tzv. bih - ovo je kraj krajeva tzv. bih. Sunce ti žarko o kakvoj se "prokletoj avliji" radi najbolje dokazuje bolna činjenica da je Hrvatima jedina institucionalna nada Milorad Dodig. Hvala dragom Bogu da Hrvati imaju obilje van institucionalnih rješenja za zaštitu naše braće u Herceg-Bosni.

VL
CR
crocro
08:41 08.10.2018.

Stvari su jednostavne. Komšić naziva Hrvatske najviše dužnosnike koji se brinu o Hrvatskom narodu u BiH a Hrvatska financijski potpomaže Hrvate u BiH, naziva ih razbojnicima i upadicama u BiH. Pa kako on misli imati dijalog s Hrvatskom i Hrvatskim dužnosnicima i kako misli tražiti pomoć od Hrvatske i kako će jednostavno imati obraza pojaviti se u Hrvatskoj, po kojoj pljuje kao i po Hrvatskim liderima. Njega jednostavno treba ignorirati i nekomunicirati s njim na nikakav način a niti ga pozivati u Hrvatsku, jer što on ima tražiti u Hrvatskoj. Pa oni koji su glasovali za takvoga mrzitelja Hrvatske neka gutaju knedle svoje neracionalne odluke. Komšić za Hrvatski teritorij treba biti "Persona non grata". Ako ga Hrvatski političari budu primili u Zagrebu kao dobronajmjernog gosta, onda bi to puno govorilo o dostojanstvu i čvrstoći kičme Hrvata u Hrvatskoj, koji su njegovim izjavama na mandatu koji mu još nije niti započeo, sigurno uvrijeđeni i poniženi. Jer ako su upadice i razbojnici najviši Hrvatsku dužnosnici, što tek onda misli o običnom Hrvatskom narodu u Hrvatskoj. Da sam ja na čelu države, ta osoba za vrijeme svojega mandata ne bi kročila na Hrvatsko tlo. Ovakvim izjavama poništio je sve ono što Hrvatska čini za Hrvatski narod u BiH kao i za BiH u cjelini. Ja imam osjećaj da su u predsjedništvo sada "dva Izetbegovića i jedan Dodik".

VL
Avatar southman
southman
08:49 08.10.2018.

Vrijeme je za promjenu Ustava BiH u pravcu izbora člana Predsjedništva iz redova vlastitog naroda ili preustroj i osnivanje hrvatskog entiteta i na tome raditi već od danas !

VL
NE
Neonacionalist
08:37 08.10.2018.

Bošnjačkim izborom Komšića i to po treći put su Hrvati zapravo ostali bez svog predstavnika u predsjedništvu BIH jer ne samo da Komšić predstavlja Bošnjake nego predstavlja najradikalnije velikobošnjačke nacionaliste koji su zapravo glasali za njega , čitava njegova predizbornaa kampanja i ukupno političko djelovanje je usmjereno protiv Hrvata , on i otvoreno djeluje protiv ustava BIH u cilju stvaranja unitarne BIH koja bi bila Bošnjačka nacionalna država . Pa što su to postigli ranija dva puta kada su ga izabrali i što misle postiči sada , kakvu to poruku šalju Hrvatima i zar misle da na takav način mogu graditi BIH i dobre odnose sa Hrvatima , to su zapravo oni koji ruše BIH i koji zapravo žele rat sa Hrvatima , koji žele dovršiti ono što nisu uspjeli 1993. u akciji čišćenja Hrvata iz BIH . Ako već iz ovog ili onog razloga nisu željeli Čovića pa mogli su glasovati za nekog drugog umjerenijeg hrvatskog predstavnika poput Zelenike ili Falatara , a glasanjem baš za Komšića su jasno pokazali svoj rigidni stav prema Hrvatima.

VL
DU
Deleted user
09:05 08.10.2018.

Tu paradržavu BiH treba ukinuti pod hitno

VL
DU
Deleted user
08:33 08.10.2018.

Ovaj rezultat pokazuje i dokazuje inertnu i nesposobnu politiku HDZ-a u BiH.Znalo se,i ocekivao se ovakav scenarij i poraz Covica i zato se trebalo mnogo ranije djelovati pa cak i ne izlazenjem na izbore koji su samo dokazana bosnjacka farsa.a. Zamislite izjavu Komsica hrvati nemate se cega bojati? zemljo otvori se.I opet po obicaju spasavat ce nas Dodik. Ovo je debakll hrvatskih politicara i politike Plenkovica,Kolinde i Covica.

VL
UM
umnjak
09:15 08.10.2018.

Ovo je sramota za Hrvatsku!

VL
DU
Deleted user
08:34 08.10.2018.

Hrvati u bih su rijeseni svih briga zastupt ce ih komsic sa obrazom kao opanak...tek cemo vidjeti cudesa cudesnog politicara...

VL
FU
furest
09:04 08.10.2018.

dok hrvatski narod gubi bosnu nasi politicari se bave sms i kurvama

VL
GA
gafe
08:28 08.10.2018.

Nista, okrenit se sada prema Dodiku. Tak i tak je nas on bolje prestavljao nego nasi politicari. O Komsicu netreba trosit komentare, on je jedan obicni ljigavac.

VL
KA
kapunjohan
09:08 08.10.2018.

Jedino rješenje je referendum i uspostava republike Hercegbosne. Svim drugim nacijama koje žive unutar pojedinih republika federalne Bosne, zagarantirati sva prava nacionalni manjina. Ime države treba biti federativna Bosna-BHS /bosanci,hrvati,srbi/

VL
PU
Pukovnik
10:01 08.10.2018.

Nije to Komšićev plan. On je samo politički poduzetnik, tj. uhljeb. Problem je u hrvatsko-udbaško-jugoslavenskoj vladi koja sustavno gura Hrvate u BiH u ponor. Srbi to svojima u BiH nikad ne bi učinili kao što i dokazuju. Problem je dakle u Zagrebu a ne u Sarajevu ili Mostaru.

VL
Avatar navijač
navijač
08:56 08.10.2018.

I bosanski Hrvati imaju svog Josipovića.

VL
VE
verakruz
08:38 08.10.2018.

Kraj BiH, kraj pameti

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.