Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OZBILJAN I OPASAN'

Komšić: Milanović je za BiH opasniji od Grabar-Kitarović

Čakovec: Zoran Milanović posjetio Porcijunkolovo
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
08.08.2019.
u 14:32

Milanović je vrlo ozbiljan i opasan igrač.”

Željko Komšić, član Predsjedništva BiH u intervjuu tjedniku “Nacional” odgovarao je na pitanja vezana za nedavnu “razmjenu vatre” sa predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović povodom njenih navodnih izjava u Izraelu te rekao da nije reagirao oštro ni nediplomatski.

Na pitanje da li očekuje pozitivne promjene u odnosima BiH i Hrvatske ako na predsjedničkim izborima pobijedi Zoran Milanović, odgovorio je: “Mora doći do pozitivne promjene u odnosu Hrvatske prema BiH, neovisno o tome tko će pobijediti na izborima. Ako do toga ne dođe, mogu reći da je u tom slučaju Milanović opasniji od Kolinde.

On je mudriji i prepredeniji. Nismo zaboravili da je upravo za vrijeme vladavine Milanovića, iako to nije bila predsjednička funkcija, malo falilo da u dogovoru sa tom politikom u BiH, dođe do nekih rješenja koja su bazirana na etničkim, a ne europskim principima. Milanović je vrlo ozbiljan i opasan igrač.” 

Komentara 13

BO
Bogodol
14:51 08.08.2019.

Isti ste oba i daleko vam kuća bila, kaže narodna poslovica za takve karaktere.

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
15:40 08.08.2019.

A Sejdo Komšić je najopasniji za BiH. Kako je Milošević bio za SFRJ.

BO
borcanac
14:46 08.08.2019.

To vam je cuvena pila naopako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije