Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Komšić:
Povratak na članak

'Ja sam Hrvat i na to sam ponosan. Ne dam na to i ljuto ću to braniti'

Dodao je kako je vjeran BiH, a ne Hrvatskoj

Komentari 84

PS
popevke sAm slagal
22:50 10.10.2018.

Otac Hrvat, majka Srpkinja, njen otac, dakle njegov djed, Srbin, uz to četnik u drugom svjetskom ratu ( ovo je navodno), supruga muslimanka, u jednom životnom periodu izjašnjavao se i kao Srbin ( i ovo je navodno). Komšić je Hrvatt jer se gleda po ocu, ali po dijelima nije Hrvat, već netko sa teškom zbrkom u glavi. Za razliku od srpskog i muslimanskog predstavnika koji dobro znaju što su, Hrvati takvog nemaju.

VL
Avatar narozi
narozi
22:41 10.10.2018.

a mati mu je srpkinja,

VL
Avatar Abcda
Abcda
22:35 10.10.2018.

Ti nisi Hrvat niti ces ikada biti. Ti si poturica, a poturica je gori od Turcina, kaze se u Bosni vec 600 godina.

VL
MA
malitrn
22:30 10.10.2018.

POTURICA

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
22:49 10.10.2018.

Komšić je čovjek bez identiteta. Razumite ga.

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
22:51 10.10.2018.

Željko Komšić je po ocu Hrvat, a po majci Srbin, supruga mu Bošnjakinja. Po političkom uvjerenju je ateist, jugoslaven i komunist, a po ratnom angažmanu borac armije BiH s hrpom mudžahedina u sastavu. Miks je svega i svačega te imaa klasični identitet prosječnog ljevičara na ovim prostorima.

VL
SO
SoloHan
22:51 10.10.2018.

Ti si niko i ništa.

VL
DU
Deleted user
23:23 10.10.2018.

Ako si ti Komsicu Hrvat ja sam PINGVIN! Covjek koji nosi ratno odlicje zlocinacke Armije BiH ne moze predstavljati Hrvate Herceg-bosne!Podvlacim NE MOZES i neces! Ista ta Komsiceva islamisticka Armija BiH potjerala je 180 000 Hrvata sredisnje Bosne i sjevernee Hercegovine! Ubila nekoliko tisuca civila! 20 000 Hrvata proslo je kroz vise od 300 muslimanskih logora! Navodim: Logor "Iskra" Bugojno,Muzej Jablanica,skola u Jablanici,kamp odreda El Mudzahid u Orascu itd. Spalili su i poruslili vise od 400 katolickih sakralnih objekata! Pogubili su franjevce fojnickog samostana. U obrednim klanjima pogubili su 50 hrvatskih bojovnika na nezamisliv nacin. Ucinili su strasne zlocine u Uzdolu,Grabovic,Doljanima,Luzanima,Dusini,Maljinama,Trusini,Bobasima,Busovackim Stajama,Krizancevom selu,Buhinim Kucama..itd.

VL
DO
domagoj1492
23:05 10.10.2018.

Malo si zakasnio sa tim izjavama da si “Hrvat”. Takve Hrvate koji grade svoju karijeru preko leđa Hrvatske imali smo previše. Prije Beograd, a sada Bošnjaci. Jadno.

VL
BI
bikica7
23:08 10.10.2018.

Ti si "poturčeni građanin" bez vjere, nacionalne i narodnosne pripadnosti,bez političke oprrdjeljenosti, jednom riječju veliko ništa kojeg će balije ispljunuti kada im ne bude trebao.

VL
CR
crodux
22:57 10.10.2018.

i Tito je bio kvazi hrvat..

VL
DU
Deleted user
22:51 10.10.2018.

Jadan čovjek. Od svojih odbačen, neprijatelji ga iskorištavaju.

VL
GO
Gomila
23:05 10.10.2018.

hrvat koji mrzi hrvate I sve sto je hrvatsko

VL
SI
Sidro123
23:11 10.10.2018.

Da može rekao bi "ja sam Jugosloven" ali pošto toga više nema onda je tobože Hrvat jer služi svrsi, a zna se u koju frulu puše. Oni koji su glasali za njega prestavlja njih, Hrvate u BiH sigurno nije..

VL
DU
Deleted user
23:09 10.10.2018.

Građanski bojkot na sve njegove odluke oko Hrvata. Nikakve akcije s njim u suradnji. Osnovati vladu u sjeni Herceg Bosne!

VL
KR
Krotila
23:13 10.10.2018.

sačekUša

VL
Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
00:04 11.10.2018.

Bošnjaci, kao narod, dakle etnos su rješenje svog nacionalnog pitanja vezali uz religiju koju je osmanski imperij dovukao na ove prostore ognjem i mačem. Koprcao se taj muslimanski korpus kroz svoju kratku povjest na sve moguće načine pa tako i u recentnim događanjima ww2 gdje postadoše i "cvijet Hrvatstva" te pripadnici elitnih postrojbi tipa Pavelećevog "tjelesnog zdruga". Ovo spominjem samo zato da se podsjetimo da na Balkanu nema nevinih po nijednom pitanju i da su svi bili u određenoj mjeri i žrtve i tlačitelji i dali svoj doprinos kao izdajnici i kao pobjednici. Danas četvrt stoljeća nakon završetka oružanih aktivnosti posljednjih ratova na brdovitom Balkanu vrijeme je da se počne razgovarati bez fige u džepu i uvažavati interes svakog pojedinca, građanina i naroda. BiH je tu najvažnija, ali urediti tu državu nemogu Amerikanci koji ništa ne razumiju. To mogu samo narodi i građani BiH. Međutim moraju se pojaviti neki novi ljudi. To nemože ni "profesor, akademik" Čović s počasnim doktoratom Univerzitas Zagabriensisa i Kulmerovim Mostarskim dvorima ni sirovina Dodik sa svojim rezidencijama na Dedinju ni sljedbenici Izetbegovićeve "vizije" unitarne Bosne s novim Muhamedom u Istanbulu, ali ne može ni "nesvrstani" Komšić iza kojega stoji nešto što je propalo još 1980, ali koji će se i iz groba natjecati za "člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda" misleći da se to što je propalo može vratiti. Samo problem je što ti novi ljudi bježe iz BiH ...

VL
NA
NasaSenkica
22:34 10.10.2018.

Komso je kao covjek ok ali ima jedna sitnica a to je da Komsu nisu birali Hrvati nego Bosnjaci...

VL
AU
aunick
05:09 11.10.2018.

Kontaminirani razum Zeljka Komsica je rezultat oprecnih utizaja u vrijeme formoranja. Otac komunjara, majka iz cetnicke provijencije, zaljubljuje se i zeni muslimanskom sa kojom ima dijete, ratuje protiv ocevih Hrvata, bori se protiv materine strane ali mentalno slijedi govore Milosevica i njegova pravdanja potrebe "jedan covjek jedan glas" . Nesmeta da sa mudzehedinima ratuje protiv materinih i ocevih predaka dok se drzi Milosevicevih ideja koje i danas kopira valjda iz ljubavi za predke svoje hanume. Neki ovdje pisu da mu je i djed po ocevij strani Srbin pa ce mu ovo pomoci da nadje lako zajdnistvo sa dodikom. Kod njega ostaje jedino od hrvastva koje ce vjecno zuljati, taj metak o kojem se govori. Neka neka ga on vjecn o zulja i podsjeca na postojanje Hrvata kojem karakteri njegova tipa sigturno ne trebaju.

VL
Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
23:27 10.10.2018.

Komšić je političar. I to je njegovo temeljno opredjeljenje i utočište. Kao čovjek i netko tko zna i nešto raditi u životu ne impresionira, ali ipak za njim se ne vuku korupcijski skandali i imovina bez pokrića takvih dimenzija kao za Čovićem. U tom smislu Čović je tipični Hrvat, profesionalni domoljub koji Hrvatsku drži posljednjim utočištem kad mu u BiH dogori do nokata kao što i mnogi takvi Hrvati drže takvom BiH kad moraju bježati od hrvatskog pravosudnog sustava. Takvi "domoljubni" Hrvati doista se ponašaju kao da imaju dvije domovine, a Komšić ispravno tvrdi da se ne može imati dvije domovine. Uostalom, kao i svaki Hrvat, on ima samo jednu domovinu , ali njemu nije jasno da se ona nalazi u dvije države. Naime hrvatska domovina se proteže diljem lijepe naše i BiH. Hrvati su doma i u RH i u BiH i nemaju nikakve rezervne domovine. Ima nas još i po drugim državama regije, ali nikad nismo rekli da svi moramo živjeti u jednoj državi kao što to državotvorni Srbi npr. misle za sebe pa onda zavedeni pijemontskim zovom braće po krvi izgube sve ratove i pobjegnu na područje Beogradskog pašaluka i RS u BiH. Dakle i narodi i građani doći će na svoje u dobro uređenoj, modernoj državi. Naravno da je moderna država građanska država, a da je sve ostalo pluskvamperfekt, ali zar Belgija nije građanska država. Jeste, ali je i federacija i to takvog tipa da se u njoj jednako udobno osjećaju i Flamanci i Valonci i Njemci (koji nemaju svoj teritorij !!!). Mogu li tako građani BiH?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.