Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO PONAŠANJE

Kome ovo padne na pamet? U Splitu pred svima urinirao u fontanu

Foto: Screenshot
1/3
01.08.2022.
u 13:57

"Svaki dan nova snimka obavljanja nužde po gradu", jedan je od komentara na snimku.

Od početka ljeta na društvenim se mrežama mogu vidjeti nekulturne i odvratne snimke ili fotografije turista koji se ne ponašaju nimalo civilizirano. Upražnjavanje seksualnih odnosa nasred ulice, povraćanje... samo su neke od ružnih scena kojima svjedoči javnost. Posljednji primjer očitog nedostatka sivih stanica i kućnog odgoja dolazi iz Splita gdje je turist snimljen kako urinira u fontanu.

"Pišate li ovako i u svojoj zemlji? Imate li imalo srama? Ljudi moji, do kada ćemo ovo trpjet? Policijoooo di ste?" napisala je na Facebooku Edita Lučić Jelić, voditeljica Radio Dalmacije.

"Svaki dan nova snimka obavljanja nužde po gradu", jedan je od komentara na snimku.

"Ajme sramote i žalosti... Dobro nisu i nuždu veliku obavili", komentar je druge osobe.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
14:37 01.08.2022.

a zasto bi se pridrzavali nekakvog reda kad to kod nas ne postoji? meni policija svake godine kaze da sta se imam bunit da smo turisticka zemlja kad mi ispred kuce pijana engleska bagra u 3 u noci urlice i baca se u more. imamo sto zasluzujemo, sljam i skart europe dolazi prat noge u primitivne i jeftine krajeve a mi se dicimo time da primamo rekordne brojeve tih euro siromaha.

KP
Karlovacko pivo
14:29 01.08.2022.

Naša publika gleda i snima za VL umjesto da ga malo okupaju poslije u toj fontani nebi mu nikad više palo napamet a možda je i Splićanin pa da malo pravi reklamu turista

DU
Deleted user
15:06 01.08.2022.

Pa kaj se cudite? Pa gle na sto Zg liči? Zašaran sprejem uzduz i poprijeko,unakazene pivijesnel zgrade u centru škrabotinama i sranjem.Kamere i drakonske kazne ko u Kini..druge nema...Kad dobije kaznu (ili roditelji) od 100000 kn za šaranjem sprejem po fasadi ili 10000kn za pišanje u fontanu ,ne bu mu to više palo na pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije