Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽE OZLJEDE

Kombijem naletio na djevojčicu (12), nalazi se u induciranoj komi

Hitna pomoć, Ilustracija
Milan Sabic/PIXSELL
10.08.2021.
u 20:24

Djevojčici je pomoć pružena u KBC-u Zagreb

U mjestu Bešlinec kod Zagreba jučer je oko 14 sati došlo do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđena djevojčica (12).

- Muškarac je kombijem marke Peugeot Boxer pokušao preteći maloljetnicu koja se vozila biciklom. Nije držao dovoljan razmak te je naletio na nju - rekli su iz policije za 24 sata.

Djevojčici je pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a kako neslužbeno doznaju u 24 sata djevojčica je stavljena u induciranu komu. U nesreći su joj slomljena dva rebra koja su probila jedno plućno krilo te joj je smrskana ruka.

Komentara 7

PE
Pepsi
07:46 11.08.2021.

99,8% stanovništva ne zna što znači "induciranoj" (umjetnoj). No, kao i obično, važnije je da osoba koja piše članak djeluje pametan, nego da piše tako da ljudi razumiju. Tako je u svim hrvatskim medijima. P.s. Ako zaista želis da ljudidi misle da si pametan, ne zaboravi napisati 'participaciju' na nekoliko mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije