Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRUGOVCU

Obrat u istrazi: Prijavili krađu nekoliko stotina tisuća kuna, evo gdje je bio novac

Hrvatske kune
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
10.08.2021.
u 17:10

Krađa nekoliko stotina tisuća kuna je bila prijavljena prošloga tjedna, a navodno se radilo o novcima koje je Ivica M. dobio od prodaje zemlje

Drama obiteljskoj kući u Prugovcu kod Đurđevca dobila je svoj epilog ovoga utorka, kada je nekoliko stotina tisuća kuna kojih je ukradeno na kraju i pronađeno. Kako navodi 24 sata, radilo se o članu obitelji. 

PU koprivničko-križevačka u svom je priopćenju navela kako je kriminalističko istraživanje krađe novca iz kuće dovršeno te je zaključeno kako se ne radi o kaznenom djelu koje se progoni po službenoj dužnosti. Prevedeno, novac je iz kuće uzeo netko iz čl. 255 Kaznenog zakona - bračni drug ili srodnik po krvi u radnoj liniji, ili brat ili sestra.

S obzirom da su djeca u to vrijeme bila u Njemačkoj, moguće je kako je bračni par Ivica i Marica M., koji je prijavio krađu, novce skrivao jedan pred drugim. 

Krađa nekoliko stotina tisuća kuna je bila prijavljena prošloga tjedna, a navodno se radilo o novcima koje je Ivica M. dobio od prodaje zemlje i mehanizacije jer više nije bio radno sposoban zbog zdravstvenih problema. 

VIDEO Najgora noćna mora za iznajmljivače: 'Rekle su mi da imaju koronu i da moraju ostati u apartmanu deset dana'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
17:23 10.08.2021.

Ivica i Marica 😏

GO
goodbadugly
19:10 10.08.2021.

Ova je naj pismenosti novinarstva:.; Prevedeno, novac je iz kuće uzeo netko iz čl. 255 Kaznenog zakona - bračni drug ili srodnik po krvi u radnoj liniji, ili brat ili sestra. Radnoj liniji, umjesto rodnoj liniji.

OK
okvals54
18:33 10.08.2021.

Koji "krasan"bracni par.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije