Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOGU BITI SVAKOG ČASA'

Komadina: SDP spreman za parlamentarne izbore

Rijeka: Konferencija za medije Zlatka Komadine i ravnatelja tri muzeja
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/8
20.01.2020.
u 12:57

Istaknuo je kako najprije treba dobiti parlamentarne izbore "da bi se bilo u poziciji formiranja Vlade"

Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina izjavio je u ponedjeljak da je SDP spreman za parlamentarne izbore, a komentirajući nagađanja o sastavljanju buduće Vlade, rekao je da izbore naprije treba dobiti.

Komadina je odgovarajući na pitanje o pripremama SDP-a za parlamentarne izbore te o navodno već sastavljenoj "Vladi u sjeni" rekao kako je SDP spreman, "kao što je pokazao spremnost i za euroizbore i za predsjedničke izbore".

"Mora biti spreman u ovim okolnostima u Hrvatskoj i za parlamentarne izbore, koji mogu biti svakoga časa, u izbornoj smo godini, a što se tiče špekulacija oko sastava Vlade, toga je bilo i toga će biti, zavisno od medija i od izvora koji daju raznorazna kadrovska rješenja. Međutim, moja preporuka je - prvo treba skočiti, pa reći hop", rekao je Komadina.

Istaknuo je kako najprije treba dobiti parlamentarne izbore "da bi se bilo u poziciji formiranja Vlade". Poručio je da rezultati neće izostati ako se postupa ozbiljno i odgovorno, a dosad se pokazalo da je SDP donosio ispravne odluke. Rekao je i da će "netko od nekih ljudi u SDP-u biti nešto u Vladi ako bude Vlade".

Na upit je li predsjednik SDP-a Davor Bernardić s tim u vezi s njim kontaktirao, Komadina je odgovorio da su stalno u kontaktu, ali zbog toga s njim nije kontaktirao.

VIDEO Bernardić se rasplakao tijekom govora nakon izborne pobjede njihovog kandidata

Komentara 3

Avatar Motorhead
Motorhead
13:10 20.01.2020.

Javlja se jedan od najsposobnijih izdanaka partije... Bio ministar par mjeseci pa se naglo razbolio. Rekli mu da s tom dijagnozom može biti jedino župan.

DU
Deleted user
13:13 20.01.2020.

je spreman ka i mrtav p........t

AE
a e
16:37 20.01.2020.

Ovakav SDP,nesposoban,smotan,sve najgore,a ipak bolji od HDZ-a.....Kakvi je HDZ?Jadna domovino....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije