Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranački izbori

Komadina i dalje predsjednik primorsko-goranskog SDP-a

Zagreb: Nakon sastanka Predsjedništva SDP-a Zlatko Komadina dao izjavu za medije
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
16.06.2018.
u 23:45

Riječku gradsku organizaciju u narednom mandatu vodit će Marko Filipović

Na predsjedničko mjesto Županijske organizacije SDP-a Primorsko-goranske županije ponovno je izabran Zlatko Komadina kao jedini kandidat, a riječku gradsku organizaciju u narednom mandatu vodit će Marko Filipović.

Na unutarstranačkim izborima za potpredsjednike SDP-a Primorsko-goranske županije izabrani su Mirela Ahmetović iz Omišlja, predsjednik Glavnog odbora SDP-a Erik Fabijanić i saborsaki zastupnik Željko Jovanović.

U Rijeci je Marko Filipović izabran za predsjednika s 151 glasom, a protukandidat Vuk Prica dobio je 94 glasa. Potpredsjednici riječke gradske organizacije su Sandra Krpan i Vojko Braut.

Marko Filipović je naslijedio na predsjedničkom mjestu Vojka Obersnela, koji se nije kandidirao za tu poziciju. Filipović je nakon potvrde izbora za novisntvo izjavio da je on predstavnik nove generacije koji se treba obraćati novim članovima. Imamo veliko nasljeđe koje treba poštivati, ako i ideje socijaldemokracije, kazao je. Filipović je naveo da računa na sve članove, bez obzira na rezultate izbora.

Zagreb: Nakon sastanka Predsjedništva SDP-a Zlatko Komadina dao izjavu za medije
1/8

Komentara 10

Avatar majmunranko
majmunranko
09:59 17.06.2018.

SDP, je li to ona sekta poremećenih retardiranih bolesnika čiji je član Stazić?

KO
kold
19:03 17.06.2018.

Nema što demokratski partija predloži i nema drugog kandidata pa što će im izbori ako nema protukandidata.

KO
kold
12:43 17.06.2018.

Pa on će gore biti predsjednik SDP dok je živ njega ne interesira kakav je SDP samo neka je on Županijski sekretar pardon predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije