Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Komadina:

Komadina: Dio podrške koju ste dali meni, sada dajte Ivici Crniću

komadina (1)
Foto: Anton Ficko/VLM
1/3
29.05.2013.
u 17:05

Nemamo se čega sramiti jer su iza nas rezultati, tradicija i stabilna koalicija, rekao je I. Crnić naglasivši kako se nada da će birači Vinodolske općine pokazati da su za kontinuitet smjera kojim on vodi općinu posljednjih 10 godina.

BRIBIR – Došao sam podržati kolegu i prijatelja, ali prije svega poštena i odgovorna čovjeka, rekao je danas u Bribiru novi/stari župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina.

Zahvalio je tamošnjim biračima na 67 postotnoj podršci na izborima 19. svibnja i od njih zatražio da dio podrške koju su mu dali sada dadu SDP-ovu kandidatu za načelnika Ivici Crniću. Za osvajanje novog mandata nedostajala su mu samo 23 glasa, a u drugi krug izbora ušao je s protukandidatom iz HNS-a Zoranom Spojom.

– Nemamo se čega sramiti, jer su iza nas rezultati, tradicija i stabilna koalicija, rekao je I. Crnić naglasivši kako se nada da će birači Vinodolske općine i ovaj put na biralištima pokazati da su za kontinuitet smjera kojim on vodi općinu posljednjih 10 godina. Po novi mandat smatra da ide s najjačim kapitalom u već pripremljenim projektima, bez obzira na to što ih u konkurentskom taboru HNS-a uspoređuju s oldtajmerima koji ne znaju izbaciti brzinu iz rikverca. Uvjeren je da će se negativna kampanja obiti o glavu onima koji je vode.

>>Komadina: Neki moji kolege još ništa nisu naučili iz mojih pobjeda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije