Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vojna ofenziva

Kolumbijska vojska ubila 32 pripadnika FARC-a

Juan Manuel Santos
Ruters/PIXSELL
26.03.2012.
u 20:00

Objavio je to kolumbijski predsjednik Juan Manuel Santos koji je dodao da se među zarobljenima nalaze i dvije žene

Kolumbijski vojnici ubili su najmanje 32, a zarobili četiri pobunjenika Revolucionarnih snaga Kolumbije (FARC), prenio je CNN.

Objavio je to kolumbijski predsjednik Juan Manuel Santos koji je dodao da se među zarobljenima nalaze i dvije žene. Pojasnio je kako je vojna ofenziva protiv FARC-ovih pobunjenika, koji se s vlastima sukobljavaju od 60-ih godina, izvedena u pokrajini Meta te je pohvalio ''izuzetne rezultate'' svoje vojske.

Prošlog tjedan ministar obrane objavio je kako su vojnici u blizini granice s Venezuelom ubili 36 i zarobili pet pobunjenika. Među zarobljenima nalazio se i jedan od vođa pobunjeničke grupe.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije