Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pad mreže

Kolona vlakova u Zagrebu i okolici: 'Funkcionira jedan kolosijek, jedan po jedan se puštaju'

Zagreb: Predstavljanje i vožnja prvim vlakom kojeg je Končar isporučio HŽ-u
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
07.06.2023.
u 18:31

Kako pojašnjava HŽ Infrastruktura, došlo je do oštećenja kontaktne mreže između Sesveta i Dugog Sela na lijevom kolosijeku

Dio putnika u vlakovima Hrvatskih željeznica u Zagrebu i okolici našli su se danas u popodnevnim satima u problemima. Zbog problema s mrežom, stvorile su se velike gužve te kolona vlakova. Naime, kako nam je opisala čitateljica, samo je jedan kolosijek u funkciji pa se vlakovi naizmjenično puštaju. 

"Žena do mene neće stići na sljedeći vlak. Funkcionira jedan kolosijek pa je kolona vlakova i jedan po jedan se puštaju", navela je te dodala kako je putnicima u vlaku još i hladno zbog klimatizacijskih uređaja.

VEZANI ČLANCI:

HŽ Infrastruktura pojasnila je za Dnevnik.hr da je pala kontaktna mreža na jednom dijelu pruge. 

"Došlo je do oštećenja kontaktne mreže između Sesveta i Dugog Sela na lijevom kolosijeku. Kako je to duga prometnica na kojoj prometuje velik broj vlakova moguće je da je došlo do gužve", navela je Željka Miša. Kvar bi uskoro trebalo biti otklonjen.

VIDEO Uzavrelo u Saboru, dio oporbe otišlo. Jandroković: 'Sidimo ovdje kod stola, vidim nema nas pola'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije