Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ured u Krapini

Predsjednica posjetila rodnu kuću dr. Franje Tuđmana

Veliko Trgovišće: Predsjednica Grabar-Kitarović posjetila rodnu kuću prvog hrvatskog predsjednika
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/24
25.01.2018.
u 10:32

Pred spomenikom prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana kod njegove rodne kuće, predsjednica Grabar-Kitarović položila je cvijeće i zapalila svijeću

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je, drugog dana rada njezina ureda privremeno smještenog u Krapini, posjetila rodnu kuću prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću.

Pred spomenikom prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana kod njegove rodne kuće, predsjednica Grabar-Kitarović položila je cvijeće i zapalila svijeću. U Klanjcu je predsjednica Republike obišla pogone Predionice Klanjec u pratnji direktora Gorana Ivekovića i župana krapinsko-zagorskog Željka Kolara.

Veliko Trgovišće: Predsjednica Grabar-Kitarović posjetila rodnu kuću prvog hrvatskog predsjednika
1/13

Predsjednica je nakon toga položila vijenac pred spomenikom hrvatskoj himni u Zelenjaku, podignutom 1935. u povodu 100 godina otkako je Antun Mihanović u tom kraju spjevao "Lijepu našu domovinu". Predsjednica je tijekom prijepodneva obišla tvornicu u Oroslavju, u kojoj je jutros buknuo požar.

Prema programu rada predsjednice drugog dana u Krapinsko-zagorskoj županiji, u koji je izvanredno ubačen posjet Oroslavju, Kolinda Grabar-Kitarović sastat će se s gospodarstvenicima i obrtnicima Krapinsko-zagorske županije u Humu na Sutli te u Krapini nazočiti potpisivanju Ugovora o darivanju državne imovine Krapinsko-zagorskoj županiji.

Komentara 42

MA
max
12:15 25.01.2018.

zasto tocno mi nju placamo?

Avatar don pedofilije
don pedofilije
12:06 25.01.2018.

Je li bila u onim zenga čizmicama?

DU
Deleted user
11:47 25.01.2018.

Ne mogu više pratiti,a gdje je sad ured?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije