Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s kraljem?

Grabar-Kitarović potpisuje ostavku u NATO-u

Grabar Kitarović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
15.01.2015.
u 07:00

Prije potpisivanja ostavke imat će priliku pozdraviti se s belgijskim kraljem uoči konačnog preseljenja iz Bruxellesa u Zagreb.

Kolinda Grabar-Kitarović danas dolazi u Bruxelles potpisati ostavku na mjesto pomoćnice glavnog tajnika NATO-a.

No, prije potpisivanja ostavke ima prilike pozdraviti se s belgijskim kraljem uoči konačnog preseljenja iz Bruxellesa u Zagreb.

Kao dužnosnica NATO-a, naime, ranije je dobila poziv na tradicionalni novogodišnji domjenak kralja Filipa za dužnosnike međunarodnih institucija, a novoizabrana hrvatska predsjednica jučer je razmišljala o tome da se odazove tom pozivu.

>>Grabar-Kitarović: Uopće nemam komentara, narod je izabrao predsjednicu

>>Glavni modni problemi Grabar-Kitarović: Premali brojevi, teška šminka i previše detalja

>>'Ne želim s ministrima igrati ping-pong, preporučujem im da se uozbilje i počnu raditi'

Komentara 92

DU
Deleted user
07:09 15.01.2015.

Nova metla bolje mete! - tako bi se mogao rezimirati izbor, gdje je puk većinom glasovao odlučio dokinuti pasivnost bivšeg predsjednika Josipovića, koji se izgleda vodio onim BiH vicem (Mujo, nahrani svinje i ništa ne diraj!). Nadajmo se da će velik spektar veza koje Kolinda za sobom ostavila u NATO pomoći barem da se Hrvatska dočepa eskadrile modernih lovaca i da one krntije MIG 21 više ne budu opća opasnost za pilote i zemljoradnike.

CR
crocro
08:32 15.01.2015.

Jeli sada vidite s kime se ona pozdravlja a još niti inauguracije nije bilo. A što će tek onda biti. Onda tek počinje put u Europu i civilizirani svijet. Do kraja godine taj će put biti iznimno težak i trnovit s teretom olova na leđima. A onda s iskorakom u Novu 2016. godinu, Hrvatska će se osloboditi svih tereta "regiona" i osjećati se europljaninom a ne dubokim Balkancem. Jer sada smo "lancima" vezali za "region" i nema micanja ka sjeveru ili zapadu, čvrsto nas dolje drže, čak su i sidro bacili da ne bi slučajno greškom otplutali ka zapadu. Ako Kolinda bude slušala volju najveće većine Hrvatskog naroda, nema toga tko može ugroziti njenu poziciju ili se usuditi podmetati ili prigovarati. Hrvatski narod će znati dokle je mjera dobrog ukusa.

GO
Gomila
07:50 15.01.2015.

Joj sta je lipa naj lipsa na svitu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije