Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K. Grabar-Kitarović:

'Neću dopustiti da odugovlačenje proizvede nesagledive posljedice po stabilnost države'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/4
15.12.2015.
u 17:38

Sljedeće konzultacije najavljene za utorak 22. prosinca

– Pokazalo se da nitko ne raspolaže većinom potrebnom za mandatara – rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon današnjih konzultacija sa stranačkim liderima i izabranim zastupnicima.

– Nažalost, pokazalo se da ne postoji prostor za dogovor i toliko potrebno zajedništvo – rekla je, dodajući da to zajedništvo ne bi značilo jednoumlje te da Hrvatskoj treba odgovornost i razboritost.

– Vremena je sve manje. Neću dopustiti da odugovlačenje proizvede nesagledive posljedice po stabilnost države. Stoga ću sljedeće konzultacije održati u utorak 22. prosinca ujutro – rekla je predsjednica, dodajući da će štititi Ustav te da nikome neće dopustiti da se poigrava našom državom.

>> Milanović: Ovo sada postaje ne Most, nego mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast

Komentara 70

Avatar delminium
delminium
17:54 15.12.2015.

kolinda odlično, u utorak komunizam odlazi u povijest

DU
Deleted user
17:56 15.12.2015.

Bravo Kolinda! Do ponedjeljka imat ćemo Most-HDZ Vladu

DU
Deleted user
17:57 15.12.2015.

Bravo, bravo, bravo gospodjo predsjednice!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije