Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj posjeta americi

Predsjednica RH se susrela s mađarskim predsjednikom Aderom

Foto: Sandra Veljković
20.03.2018.
u 23:36

Teme su bile aktualna pitanja u dvjema državama i bilateralni odnosi

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kasno večeras po hrvatskom vremenu završila je posjet Južnoj Americi sastankom s - mađarskim predsjednikom Jánosom Áderom.

Prije nego je otputovala iz Brazila, u zračnoj luci u São Paulu susrela se s mađarskim predsjednikom te su kratko razgovarali. Teme su bile aktualna pitanja u dvjema državama i bilateralni odnosi. Predsjednik Ader je upoznao hrvatsku predsjednicu sa zaključcima Svjetskog kongresa o vodama, s kojeg se vraćao, dok se Kolinda Grabar Kitarović osvrnula na svoj posjet po Južnoj Americi i značaju hrvatskih zajednica u državama koje je posjetila, kažu iz Ureda predsjednice. 

Pogledajte susret hrvatske predsjednice i Sebastiana Pinera:

1/8

Komentara 2

EL
elkomadante
00:32 21.03.2018.

@žanda....treba se vjerovati neborijanoj pi.ki?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije