Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestani čitati do pola

Možeš li pročitati do kraja?

Foto: VL
26.07.2023.
u 16:18

Premium sadržaj čitateljima donosi još više ekskluzivnih priča, financijskih i društvenih analiza, a projekt je to na čijoj se pripremi intenzivno radilo kako bi čitateljima ponudio samo najbolji sadržaj – više od stotinu novinara, snimatelja, fotoreportera, grafičara aktivno je uključeno je u stvaranje Premium sadržaja

''U željeznicu ulažemo 8,7 mlrd. eura. Od Zagreba do Splita putovat će se 4 i pol, a do Rijeke 2 sata'', ''Apsurdi prvog ljeta s eurom: Isti proizvod u Njemačkoj 4,95 eura, a u Hrvatskoj 11,40 eura'', ''Radni vijek u Hrvatskoj: Otkrivamo koliko godina će današnji tinejdžeri morati raditi'', ''Postoji nekoliko razloga zašto Dinamo ne smije pustiti Petkovića. Drmić i Emreli nisu sjeli Bišćanu'' – koliko puta ste naišli na temu koja vas zanima, a tekst niste mogli pročitati do kraja?

Prestanite čitati do pola! Ako već niste naš premium pretplatnik, sada je pravo vrijeme da postanete jer vam donosimo godišnju pretplatu za samo 14,99 eura!

Premium sadržaj čitateljima donosi još više ekskluzivnih priča, financijskih i društvenih analiza, a projekt je to na čijoj se pripremi intenzivno radilo kako bi se čitateljima ponudio samo najbolji sadržaj – više od stotinu novinara, snimatelja, fotoreportera, grafičara aktivno je uključeno je u stvaranje Premium sadržaja.

Svatko od nas želi brzo i točno izvještavanje, kvalitetan sadržaj, pravo novinarstvo uz minimalne oglase. Želje su to koje zahtijevaju velike resurse, a proizvodnja takvog sadržaja nije jeftina. Kvalitetan i pouzdan sadržaj nije besplatan.

Premium sadržaj nudi nekoliko mogućnosti, a možete ga prepoznati po tome što ima nadnaslov tamnije boje sa simbolom krune: 

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 
  • minimalan prikaz oglasa 
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike
  • redovni newsletter.

Pretplatnici Večernjeg lista ostvaruju pogodnosti i uštede. Nazovite 01/5540 999 ili nam pišite na mail premium@vecernji.net. Ponudu potražite i u našem web shopu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije