Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šutnja instituija

Koliko je među privedenima onih koji su bili u Grčkoj?

Vukovar: Privođenje Općinskom državnom odvjetništvu osumnjičenih za napad na maloljetnike
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/6
11.01.2024.
u 13:56

Sva ozlijeđena djeca u tučnjavi u središtu Vukovara puštena na kućno liječenje iz KBC Osijek.

Policija već pet dana provodi istražne radnje kako bi otkrili i priveli sve koji su sudjelovali u brutalnom premlaćivanju skupine 15-godišnjaka u središtu Vukovara. Do sada je privedeno pet osoba i svima im je određen jednomjesečni istražni zatvor s tim što to vrlo vjerojatno nije konačna brojka privedenih. Interesantno je i da unatoč brojnim napisima medija da su među privedenima pripadnicima BBB-a i neki od onih koji su sudjelovali u neredima u Grčkoj policija o tome ne želi davati nikakve službene informacije. Ne žele službeno reći niti samo koliko je od privedenih njih koji su bili u zatvoru u Grčkoj, ako su bili, kao i koliko je njih bilo u Grčkoj i za njih postoje uhidbeni nalozi. Prema neslužbenim informacijama među privedenima je najmanje jedna osoba koja je sudjelovala u tim neredima. Ta osoba nije bila privedena u Grčkoj nego se nekako dokopala Hrvatske i Vukovara. Postoje informacije i da je u tučnjavi sudjelovala barem još jedna osoba koja se dovodi u vezu s događanjima u Grčkoj ali su te informacije za sada nepotvrđene.

-PU vukovarsko – srijemska usmjerena je na ovaj događaj, a on je se dogodio u Vukovaru i Vukovarsko – srijemskoj županiji. Stoga ni na koji način ne bismo komentirali događaje iz inozemstva. Neka to komunicira neka druga institucija, koja je također uključena u ovaj događaj, ali to PU vukovarsko – srijemska neće – rekao je glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković.

VEZANI ČLANCI

Napomenuo je i kako policija i dalje intenzivno radi na ovom slučaju ali da nekih novih momenata, u odnosu na jučer, za sada nema. Najavio je i kako će čim bude nekih novih informacija o tome izvijestiti medije i javnost.  

Treba dodati i kako su sva ozlijeđena djeca u tučnjavi u središtu Vukovara puštena na kućno liječenje iz KBC Osijek. Neki od njih i dalje odlaze kod liječnika na preglede i kontrole. To i nije čudno kada se zna da su neki od njih zadobili frakture lubanje, polomljene kosti na licu, slomljena i napuknuta rebra, teške potrese mozga…

Vukovar: Privođenje Općinskom državnom odvjetništvu osumnjičenih za napad na maloljetnike
1/23

VIDEO Djed pretučenog dječaka u Vukovaru: Mislio sam da će mi srce puknuti. Nadam se da će centrala BBB reagirati na ovo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije