Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražujemo dojave o kršenju embarga

Žele li Hrvatskoj prilijepiti krimen za ono što čine moćniji? Po jednom tankeru šverceri zarade 15 milijuna dolara

08.11.2022.
u 06:34

Istražujemo dojave da se i brodovima hrvatskih brodara krši embargo na trgovinu ruskom naftom te kolika je cijena rizika za one koji se bave ratnim profiterstvom

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Cantor
Cantor
07:51 08.11.2022.

Pa zašto nam ne bi nabili krimen. Krivi smo im bili za raspad jugoslavije, za rat, za oslobađanje teritorija, za bosnu, za nacionalizam, za prošlost. Danas smo im (opet) krivi zbog ustaš*uka, zbog protjerivanja imigranata, zbog toga što postojimo. Pa kako onda ne bi bili krivi ako im se ubacujemo u posao koji su oni otpočetka zamislili samo za sebe...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
06:54 08.11.2022.

To Ameri viču Držite lopova.

GE
geler203
07:29 08.11.2022.

Ma nije valjda da otkidamo našem strateškom i vojnom prekoatlantskom partneru koji nam je nametnuo embargo 91 a koji to isto radi samo u mnogo većim količinama, iz usta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?