Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kolekcija „Boji i pjevaj“ vodi vas u hrvatske nacionalne parkove!

bojanke
VL
PR
Autor
PR članak
28.05.2013.
u 14:36

Ne propustite drugu bojanku, „Paklenica“ i CD s najljepšim dječjim pjesmama za samo 29,90 kuna!

Večernji list u suradnji sa Croatia Recordsom i CMC televizijom po prvi put pripremio je kolekciju edukativnih bojanki koja će vaše najmlađe upoznati s ljepotama Hrvatske na zabavan i kreativan način. Želja nam je ponuditi najmlađima edukativan sadržaj promovirajući prirodne ljepote naše domovine. Ekskluzivna kolekcija „Boji i pjevaj“ donosi 6 fantastičnih bojanki, a svaka tematizira jedan od naših poznatih nacionalnih parkova.

Tako će vaši mališani, po prvi put moći na zabavan i kreativan način učiti o nacionalnim parkovima Plitvice, Paklenica, Brijuni, Krka, Sjeverni Velebit i Kornati! Uz svaku bojanku poklanjamo i audio CD sa 6 predivnih dječjih u izvođenju naših najpoznatijih estradnih zvijezda. Svakog drugog petka u prodaju izlazi nova bojanka sa CD-om.

Trenutno je u prodaji drugi komplet, bojanka „Paklenica“ te CD sa dječjim pjesmama. U drugoj bojanci vesela sova Lukica povest će vas u čarobni svijet Plitvičkih jezera i raspjevati uz vesele pjesmice poput „Nije lako bubamarcu“, „Kad si sretan“, Kad bih bio Petar Pan“, „Čuperak“, „Čudna šuma“, „Lijepa naša Hrvatska“, u izvedbi Zagrebačkih mališana, Jacquesa Houdeka i mnogih drugih velikana naše glazbene scene! Maštovita bojanka sadrži brojne poznate motive Paklenice, koje će mališani s užitkom bojati i pritom učiti o ljepotama ovog nacionalnog parka.

Bojanku „Paklenica“ + audio CD potražite na svim kioscima i u poštanskim uredima, po cijeni od samo 29,90 kuna!

Komplet možete naručiti i putem našeg webshopa na stranici www.vecernjishop.hr

Pratite nas na našoj facebook stranici Večernji Shop

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?