Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOŽER DOMOVINSKOG POKRETA
Povratak na članak

Kolakušić: 'HDZ će pasti, idemo na nove izbore'

Čekaju se službeni rezultati. Atmosfera u stožeru je slavljenička, a svi najavljuju da će rezultati do kraja večeri biti još bolji

Komentari 1

ST
sttipe
23:46 17.04.2024.

Zašto novi izbori?? Pobogu, sagledajte šta je tko od vas sposoban najbolje raditi i podilite resore!! Svi ste oporba, i u svakom drugom slučaju ćete biti!! Hdz je jamio državu, do zadnje čistačice je njihov kadar.. Složite normalno regionalno ustrojstvo, i izborni zakon, da ovi ne dobivaju izbore inžinjeringom! Složite pravosuđe, tako da ministra pravosuđa biraju suci, Ministra zdravstva, doktori, Ministra prosvijete učitelji, i još nekoliko tako, sama će se država popraviti bez vašeg velikog angažmana!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.