Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DILER MAJKA:

'Kokain smo zvali 'mala plava visoka', a speed 'brod' ili 'otok''

droga speed
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
29.11.2013.
u 07:21

Ovo je nevin čovjek, garantiram vam svojim životom, rekao je Majstorović za Ivića

- Kokain smo zvali "mala, plava visoka", dok su šifre za speed bile "brod" ili "otok" – pojašnjavao je u četvrtak na Županijskom sudu u Varaždinu osuđeni zagrebački diler Edvin Majstorović zvan Majka kako je s mušterijama dogovarao kupoprodaju droga, u koje, kako tvrdi, nije bio uključen Bojan Ivić.

Majstorović je, naime, danas svjedočio u postupku protiv Bojana Ivića, kojega se tereti da je Majstoroviću (koji danas zbog toga služi troipolgodišnju kaznu u lepoglavskoj kaznionici) pomogao da proda 50 grama kokaina za 2000 eura. Kako se sumnja, Ivić je 10. travnja 2009. godine dovezao Majstorovića u zagrebački Avenue Mall, iako je znao da ovaj u gaćama nosi kokain. Nakon preprodaje, Ivić ga je odvezao dalje, a navodno je i u nekoliko navrata od Majke kupovao kokain. Majka sve poriče.

- Ovo je nevin čovjek, garantiram vam svojim životom. Upao je u neobrano grožđe. On nije imao pojma čime se ja bavim – branio je Majka svog kolegu.

Ipak, u nastavku svjedočenja Majstorović je kazao kako ga je Ivić u nekoliko navrata tražio kokain, ali mu ga ovaj nije dao. Sutkinja Ljiljana Kolenko upozorila je Majstorovića da daje kontradiktorne iskaze.

Suđenje se nastavlja se 25. siječnja kada će se preslušavati snimljeni razgovori između Majstorovića i optuženog Ivića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije