Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvarnerska cesta

Kod Matulja potpuno izgorio auto, ozlijeđeni vozač i maloljetnica

policija,savska,hitna pomoć (1)
Grgur Žućko/PIXSELL
29.05.2012.
u 08:45

Citroën se kretao iz smjera Matulja prema Rijeci te je udario u stablo uz prometnicu i zapalio se

Noćas poslije ponoći na Kvarnerskoj cesti u blizini Matulja dogodila se prometna nesreća u kojoj je potpuno izgorio Citroën riječkih registracija, a dvije su osobe, vozač i maloljetna suputnica u automobilu, ozlijeđene, potvrđeno je iz PU primorsko-goranske. Vozač je teže ozlijeđen, no nije životno ugrožen, dok je djevojka lakše ozlijeđena. Oboje su odvezeni u KBC Rijeka na Sušaku.

Citroën se kretao iz smjera Matulja prema Rijeci te je udario u stablo uz prometnicu i zapalio se. Mladić i djevojka uspjeli su izaći iz vozila koje je potpuno izgorjelo. Šteta se procjenjuje na 30 tisuća kuna. Okolnosti nesreće još se utvrđuju, no zasad se zna da u nesreći nije sudjelovalo ni jedno drugo vozilo.

Komentara 3

OB
-obrisani-
08:58 29.05.2012.

Nešto iza ponoći??? Vozač i maloljetna suputnica???? Malo više detalja nije na odmet, da se nebi stekao krivi dojam.

Avatar sizif
sizif
09:57 29.05.2012.

29.05.2012. u 08:58h BRPLJOK je napisao/la: Nešto iza ponoći??? Vozač i maloljetna suputnica???? Malo više detalja nije na odmet, da se nebi stekao krivi dojam - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - Treba biti malčice perverzan te u svakoj vijesti, pa i ovako tragičnoj tražiti nešto perverzno i steći \"krivi dojam\". Ti si očito stekao krivi dojam. Meni je prva pomisao otac i kćerka iz Njemačke...

OB
-obrisani-
10:08 29.05.2012.

I ti si stekao perverzan dojam o mojemu komentaru, ako veliš da su to otac i kći i još k tomu iz Njemačke više znaš od novinara, pa podjeli s nama informacije. Inaće meni je prvo palo napamet: do kada će naša mladost stradavati, i gdje su roditelji maloljetnice, a pošto si mi lijepo objasnio, hvala ti puno, i ozbiljno nisam ništa mislio perverzno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije