Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG ČEGA JE TO NAPRAVIO?

Kod kriminalca pronašli drogu i oružje, jedan pištolj posebno im je privukao pažnju

Foto: Catawba County Sheriff's Office
1/4
30.03.2021.
u 09:48

Uhićeni muškarac je pištolj 'prerušio' u dječju igračku s logom marke 'Nerf', koji inače ispaljuje spužvaste metke i može se kupiti u gotovo svakoj trgovini s igračkama

Policija iz grada Catawba u američkoj saveznoj državi Sjevernoj Karolini zaplijenila je arsenal oružja, no jedan im je pištolj posebno privukao pažnju.

Naime, kriminalac ga je 'prerušio' u dječju igračku s logom marke 'Nerf', koji inače ispaljuje spužvaste metke i može se kupiti u gotovo svakoj trgovini s igračkama.

Riječ je o pištolju Glock 19 sa spremnikom za 50 metaka, a pronađen je kod 35-godišnjeg Damiena Alonza Burcha koji je uhićen zbog posjedovanja kokaina, marihuane i 'čarobnih' gljiva.

Nakon uhićenja, Burch je pušten uz jamčevinu od 20.000 dolara, a policija nije saznala zašto je jedan od pištolja maskirao u dječju igračku.

Foto: Catawba County Sheriff's Office

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar fotograf
fotograf
10:30 30.03.2021.

Roni Ne kužim u čemu je probelm? Prerušio?

DU
Deleted user
09:58 30.03.2021.

Zasto ga je maskirao?! Zasto?! Pa da ga mama ne skuzi. Nista vi ne znate novinari... 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije