Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala dva crnogorca

Kod krijumčara pronašli marihuanu, eure, bombu, pištolje...

marihuana, oružje
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
20.03.2014.
u 14:36

Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu u Primorju procjenjuje se na 1,1 milijun kuna.

Dvojica Crnogoraca starosti 52 i 44 godine i dvojica hrvatskih državljana, 48-godišnjak i 29-godišnjak, neslužbeno se doznaje da je jedan iz Imotskog, a drugi iz Matulja kraj Rijeke, uhićena su u policijskoj akciji u srijedu na području Rijeke.

U pretrazi stanova i drugih prostora te automobila koji su koristili pronađena je velika količina droge, oružja i novca. Policija je zaplijenila 11,8 kilograma marihuane, više od 16 tisuća eura, ručnu bombu, dva pištolja s više komada streljiva, čak i raketni bacač te više mobitela i drugih predmeta.

Droga je bila pakirana u više od dvadeset paketa pripremljenih za daljnju distribuciju. Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu u Primorju procjenjuje se na 1,1 milijun kuna.

Četvorka je osumnjičena zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a jedan od njih, 29-godišnjak sumnjiči se i za nedozvoljeno posjedovanje , izradu i nabavu oružja. Predani su pritvorskom nadzorniku PU primorsko - goranske, a tijekom poslijepodneva trebali bi biti saslušani u Općinskom državnom odvjetništvu.

>>Na graničnom prijelazu Ilok 'palo' gotovo 20 kg marihuane

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije