Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj šverca

Kod dviju stranih državljanki pronašli 310 tableta s liste opijata

tableta
Arhiva
02.11.2010.
u 09:15

Nisu imale potrebnu liječničku dokumentaciju kojom bi dokazale da su im tablete potrebne za liječenje.

BAJAKOVO - Na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo pri ulasku u Hrvatsku u dva kombi vozila talijanskih registarskih oznaka pronađene su tablete koje su u Hrvatskoj na popisu opojnih droga.

Kod jedne putnice u vozilu, državljanke Republike Srbije, pronađeno je 270, a kod druge u drugom kombiju, makedonske državljanke, 140 komada različitih tableta s popisa opijata. Obje žene nisu imale potrebnu liječničku dokumentaciju kojom bi dokazale da su im tablete potrebne za liječenje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje kako su počinile kaznena djela zlouporabe opojnih droga pa protiv njih slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije