Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav režim na Euru?

Kockasti će smjeti uživati u seksu u Poljskoj i Ukrajini

MAX! (1)
Foto: MAX!
1/17
13.04.2012.
u 20:40

Kod Bilića i njegovog stožera nikakvih zabrana dosad nije bilo. Neće ih biti ni na Euru 2012, žene i djevojke moći će do svojih igrača na utakmicama u Poljskoj. Škripit će opruge kreveta luksuznih hotela u Poznanju i Gdanjsku.

Moraju li nogometaši apstinirati dok se pripremaju za važne utakmice i velika natjecanja kao što je Euro 2012.?

Trener svih trenera Ćiro Blažević i brojni drugi svjetski stručnjaci imaju kategoričan stav: «Žene su opća opasnost, samo unose razdor u pripremnom kampu.

No, kod Bilića i njegovog stožera nikakvih zabrana dosad nije bilo. Neće ih biti ni na Euru 2012, žene i djevojke moći će do svojih igrača na utakmicama u Poljskoj. Škripit će opruge kreveta luksuznih hotela u Poznanju i Gdanjsku... .Max! otkriva kakav će biti režim na pripremama vatrenih, a Ćiro se prisjetio i što se sve događalo u njegovom kampu u Francuskoj za vrijeme SP-a 1998....

Ekskluzivno za Max! novinar uglednog lista Sabah iz Istanbula istražio je koja je prava istina o kontaktima Besiktasa s hrvatskim izbornikom Slavenom Bilićem. Dvojbi nema, Turci su spremni platiti Biliću godišnju plaću od 3 milijuna eura, u rangu bivših velikih trenerskih imena koja su prošla kroz Besiktas: Del Bosquea, Schustera, Toschaka, Dauma, Tigane.. Međutim.... Veliki turski klub u golemim je problemima, bivša uprava natukla je dug od 200 milijuna eura!

Dok će Hrvatska ostati bez izbornika, Srbija, naš suparnik u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, pronašla je novog vođu orlova – Sinišu Mihajlovića.

Max! otkriva posve nepoznatu priču o Mihajlovićevom odrastanju u Vukovaru, gdje je u Borovu Naselju prije tri godine obnovio i obiteljsku kuću. Zapravo, obnovila ju je hrvatska država...

Za novi Max! ekskluzivni je intervju dao Slaven Žužul, moćni gazda RNK Splita koji upravo slavi 100 godina kluba. Žužul, koji je također upoznao kako Remetinec izgleda iznutra, otvoreno govori o ulaganjima u Split, odnosima s Hajdukom, s Malešom, Štimcem, Mamićem, Markovićem...

Max! donosi i ekskluzivni intervju sa zvijezdom Chicago Bullsa, all-star igračem Luolom Dengom, za Max! govore i Ivica Osim, Željko Stinčić, Željko Mavrović, Danijel Subašić...

Max! prvi donosi izvatke iz nove knjige «Tajne Furije» o zbivanjima iza kulisa španjolske nogometne reprezentacije, a Max! otkriva i novu borilačku senzaciju – najmoćnija organizacija slobodne borbe UFC dolazi u Hrvatsku, najjači svjetski gladijatori borit će se u kavezu u zagrebačkoj Areni!

Max! vodi besplatno svoje čitatelje na rukometni spektakl godine u Areni, četvrtfinale Lige prvaka COP Zagreb – Kiel, 21. travnja!

A Max! daruje i knjižicu o Ćiri Blaževiću, nepoznate detalje iz biografije najslavnijeg hrvatskog trenera koji ovoga proljeća slavi 30 godina od bijelog šala i naslova s Dinamom '82.

Ključne riječi

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
21:25 13.04.2012.

hravatska državava je obnovila kuću siniši mihajloviću u vukovaru a svi znamo što taj siniša misli o hrvatskoj i koliko love ima..a znamo da su mu kuću srušili četnici..ma zbilja smo banana država..

Avatar patkovic
patkovic
23:37 13.04.2012.

škripiće kreveti a za par godina pokidana koljena i prazni džepovi

Avatar Idler 3
Idler 3
23:55 13.04.2012.

E-heeej čovječe, tko je žena u zelenom badiću na petoj slici ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije