Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprilagođena brzina

Kobna Medulinska cesta, dvije prometne, jedan poginuli vozač

prometna nesreća, stup (1)
Nikola Čutuk/PIXSELL
04.12.2010.
u 08:12

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće u kojoj je vozač na mjestu poginuo, neprilagođena brzina.

U petak navečer, oko 22,20 sati na Medulinskoj cesti u prometnoj je nesreći poginuo 35.godišnji Puljanin Alen Županić. On je vozeći opel corsu zagrebačkih registracija nakon zavoja na cesti Pula-Medulin, nedaleko sportskog aerodroma, sletio s ceste i udario u stablo. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće u kojoj je vozač na mjestu poginuo, neprilagođena brzina.

Na Medulinskoj cesti se i danas oko 14 sati dogodila još jedna prometna nezgoda, i to stotinjak metara od mjesta gdje je u petak navečer stradao 35.godišnji Puljanin.
Vozač Škode Fabia je na cesti Pula-Medulin izgubio nadzor nad vozilom i izletio s ceste u žbunj. Vozač nije ozlijeđen.

Komentara 1

LI
Lisnjak
15:02 06.12.2010.

Cuvajte se svi ostali i izbjegavajte sjeverozapadni dio hrvatske pogotovo ako se vozite sa malim autom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije