Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod vukovara

Kobna igra uz trafo-stanicu - struja usmrtila 12-godišnjaka

\'HITNA POMOC 15.02.07.\'
PIXSELL
19.05.2012.
u 22:41

Mališan se popeo na otvorenu trafo-stanicu u Crkvenoj ulici, a strujni ga je udar na mjestu ubio

U selu Svinjarevci kod Vukovara u subotu oko 21.15 sati od strujnog je udara poginuo je 12-godišnji I. J.

Do nesreće je došlo za vrijeme dječje igre u Crkvenoj ulici u središtu sela. Mališan se popeo na otvorenu trafo-stanicu, a strujni ga je udar na mjestu ubio. U igri je sudjelovalo još djece, ali ona nisu ozlijeđena.

Oko mjesta nesreće okupilo se više desetaka ljudi. Roditelji poginulog dječaka inače su psihički bolesnici, a imaju još i sina i kći koji su odrasli.

Komentara 14

KA
Karla
23:25 19.05.2012.

Prestrašno! Gine nam i to malo djece što imamo. A novinaru ispravka: ...imaju još i sina i KĆER a ne kći. Kći je nominativ a kćer akuzativ... joj, joj, slabo nam ide materinji jezik

CR
crocro
08:14 20.05.2012.

Ovo se zove tragedija. Sućut roditeljima, i Goli otok odgovornima iz HEP-a. Kakva otvorena trafo stanica, pa oni nisu računali na igru i znatiželju djece koja su otkrila otvorenu trafo-stanicu. Improviziraju i fušare gdje god da rade. Započmu puno poslova na gradilištima a zatim odugovlače s radovima. Rovove ostavljaju dugo vremena otvorenima i nedovoljno zaštićenima. Ali to se događa samo zato što nitko nikada zbog tragedija ne robija. Pa vrijeme je da se počme.

OB
-obrisani-
22:52 19.05.2012.

Ooooo svaki tjedan jedno dijete. Prošli tjedan pad pod traktor ovaj struja iz trafostanice. Nisu kriva djeca već odrasli koji nemaju osjećaja što znači život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije