Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer Plenković:

'Koalicija je stabilna. Ne znam što će Pupovac danas točno reći'

Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.09.2019.
u 08:31

Ponavljam, netočna je teza da je suvremena Hrvatska usporediva s NDH i netočno je da je Hrvatska faktor nestabilnosti i da je Vlada odgovorna za klimu nesnošljivosti, rekao je Plenković

U prvoj ovosezonskoj emisiji "A sada Vlada" na HRT-u, gostovao je predsjednik Vlade Andrej Plenković koji je rekao da je koalicija stabilna.

"Ovo je Vlada koja je dobila sve kosture iz hrvatske tranzicije", kazao je premijer.

"Svi bi mi htjeli da naši ljudi žive bolje. I ja želim da ljudima dajemo veće plaće. Mi smo zadnje tri godine pokazali da upravljamo. Nismo rasipnici i škrtice. Najlakše je zaduživati se", rekao je premijer o pregovorima sa Sindikatima u zdravstvu i školstvu.

"Hoću saslušati sve kome što treba, a da ne srušim temelje ekonomske politike. Sagledat ćemo sve i mogućnost poreznog rasterećenja...", dodao je.

"Moja poruka jest da će ministar Kujundžić podnijeti izvješće i vidjet ćemo što ćemo napraviti. Idućeg tjedna sjesti ćemo sa sindikatima školstva i obrazovanja", rekao je.

"Koalicija je stabilna", kazao je premijer na pitanje voditeljice. Na pitanje o Pupovcu, kazao je: Mi smo u komunikaciji, ne znam što će on točno kazati. Što se tiče moga komentara na njegove izjave. Ponavljam, netočna je teza uspoređivanje Hrvatske s NDH i netočno je da je Hrvatska faktor nestabilnosti i da je Vlada odgovorna za klimu nesnošljivosti", rekao je Plenković.

"Većina nije upitna, mandat ćemo odraditi do kraja", kazao je premijer.

Video: Plenković o Šuici, Milanoviću, Pupovcu, putu u Helsinki...

Komentara 50

MA
magdalenakristo
08:53 11.09.2019.

Opet u naslovu Pupovac.. Jel ga nije više dosta?

JA
jackiechan3
08:39 11.09.2019.

Volio bi da pisete o rastu BDP-a, kreditnog rejtinga, smanjenju javnog i vanjskog duga, gospodarstvu opcenito i zaposljavanju mladih, a ne uvijek o Pupovcu. Srbi se ne bave Hrvatima u Srbiji

ŠL
šljiva
08:57 11.09.2019.

Ljudima je dosta više priča o prošlosti i razjedinjavanja, a jedino što možemo pronaći po portalima su članci i teme - NDH, Tito, tko je gdje bio 91.!?Što novinari ispituju premijera? Dajte više... Pišite o mladima, o zapošljavanju, o budućnosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije