19 10°C
 • Avatar Strangethedreamer
  Strangethedreamer:

  Zašto ovu neistraženu glupost vučete danima? Ako ne znate tko je napisao, ne znate ni svrhu. Takva su vremena da lako može biti netko tko želi da se o njegovom djelu piše.. zatim netko tko zbilja misli to što piše.. ... prikaži još! a zatim i netko tko to piše s drugom svrhom. Uostalom, ovo spada u domenu grafita a ne prijetnje.

 • cromak:

  "Gospodja" Kolinda mi lici na moju prijateljicu skolsku podvorkinju, Ko god da nesto kaze!!, ona to odmah povjeruje. U ovom slucaju neko se zaljubio u Pupu Pupovca te mu iskazao veliku ljubav. Kolinda postala toliko ljubomorna na takav odnos i ... prikaži još! postaje ljubomorna na sve Hrvate i pravoslavce za toliko iskazanu ljubav lopovu pupi Pupovcu.

 • Avatar ante
  ante:

  Sve je to dobro organizirano, napad huligana na gradjane , ove prijetnje a napada se Plenkovic, vlada preko Pupovca! Sumnjivo , jako sumnjivo , huligane niko i ne spominje, sve dobro istraziti i drasticne kazne da PAMTE I DA SE ... prikaži još!E NE PONOVI. Sigurno je Pupovac pretjerao ali trebaju li nam ovi i kome koriste?

Još iz rubrike Vijesti

Potraga za nestalim ribičem
Drama kod Koprivnice

Od jutra traže nestalog ribiča, pronađen prazan čamac, uključili se i ronioci

mogući scenariji

Spremni za 5G? HAKOM: 'Hrvatska ne bi smjela propustiti niti zaostajati'

3
Great Thunberg
ususret summitu

Sve je jači pritisak aktivista, Guterres traži prelazak na obnovljive izvore energije

3