Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva paurevića

Ključni svjedok na brodu, Kikiju ukinuta jamčevina jer je već u zatvoru

leo paurević
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
29.01.2014.
u 15:06

Prihvaćen je zahtjev za ukidanje jamčevine za Stojanovića od 150.000 kuna, s obzirom da se nalazi u pritvoru zbog drugog djela

Svjedok Dejan Božinovski nije došao na suđenje Kristijanu Stojanoviću - Kikiju za pokušaj ubojstva Lea Paurevića pa je sudac Vladimir Živaljić današnje ročište odgodio za travanj. Božinovski se opravdao da je na brodu.

Tužiteljica Rene Laura predložila je čitanje njegovog iskaza, čemu se usprotivio Vinko Gulišija, Stojanovićev odvjetnik istaknuvši kako je riječ o ključnom svjedoku kojega obrana želi ispitati. Sudac je stoga odredio novo ročište na koje će svjedok biti ponovno pozvan.

Prihvaćen je zahtjev za ukidanje jamčevine za Stojanovića od 150.000 kuna, s obzirom da se nalazi u pritvoru zbog drugog djela. Naime, protiv njega podignuta je optužnica za ubojstvo Ive Stipetića 2010. godine na Klisu.

Na Lea Paurevića pucao je 6.lipnja 2010. s motora dok je stajao na semaforu. Paurević je bio u Jaguaru, a spasio je glavu tako što se bacio na zadnje sjedište. Pogodila su ga tri od sedam hitaca, koliko je Stojanović ispalio. Svjedočeći pred sudom Paurević je Kikiju sve oprostio istaknuvši kako je on katolik.

>>Lea Paurevića pokušao je ubiti pucajući s motocikla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije