Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U BIH
Povratak na članak

Ključevi vlasti u rukama SDA i Dodika, HDZ od Izetbegovića dobio ponudu za koaliranje

HDZ BiH, kako je u izbornoj noći najavio Čović, tek treba definirati dalje korake i odlučiti što poduzeti

Komentari 143

DU
Deleted user
11:23 08.10.2018.

ahaha zna Bakir koga moze da kupi... rasprodajaaaaaa

VL
DU
Deleted user
11:06 08.10.2018.

Obzirom da je FBiH federacija, HDZ-BiH treba početi prakticirati federalna prava i raditi na kreiranju konfederacije jer bošnjaci nemaju namjeru prestati sa osvajanjem hrvatskog dijela federacije, bošnjaci ne priznaju federaciju i time ona ne postoji

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
11:38 08.10.2018.

HDZ treba izazvati krizu vlasti ako misle nešto promijeniti.

VL
DU
Deleted user
10:59 08.10.2018.

Jedna drzava, dva entiteta, tri naroda 4 PM...

VL
DU
Deleted user
11:27 08.10.2018.

hrvati su najgluplji narod na svijetu. ne samo što nam bošnjaci u bih određuju predstavnika već nam i u hrvatskoj srbi i ostali manjinci najdirektnije,mimo bilo kakve logike i antidemokratski formiraju sastav hrvatskog državnog sabora. s obzirom da su manjincima zajamčeni mandati oni malim djelom glasuju na manjinskim listama a većina hrvatima bira predstavnike,uglavnom iz sdp-a. što bi se dogodilo da analogijom,hrvati mogu glasovati na manjinskim listama i birati im predstavnika, kao oni i bošnjaci u bih nama,koja bi se graja digla? nigdje još nisam vidio analizu i projekciju sastava hrvatskog državnog sabora kada bi manjine glasovale na svojim manjinskim listama. ne bi sigurno, radin kako mantra bili jezičac na vagi i ne bi potkapcitirani tipovi odlučivali o hrvatskoj budućnosti.

VL
PU
Pukovnik
11:02 08.10.2018.

Tko je kriv? Naravno; Ćović, izborni modus u BiH, Komšić, Izetbegović itd. Ali pravi krivac je službeni Zagreb. Od početka su Hrvati u BiH masa za manipulaciju a od Račanove vlade (ne zaboravimo da je i Tuđman prvo samo isporučio generale iz Bih u Haag) se sustavno uništavaju i pomaže se muslimanima u raseljavanu Hrvata sa njihovi stoljetni ognjišta. Srbi si to nikad ne bi dozvolili, vidimo iz primjera Vučić-Dodik. Problem je nelustrirana politika u RH koja drži drugare na vlasti a ne ljude kojima je prvi interes geostrateški i ekonomski položaj Hrvata u regiji ili ako se hoće drastičnije - biološki opstanak. Hrvatska se prazni - sa i BiH je plan još uspiješniji, ona je već poluprazna.

VL
KO
kompakt
11:23 08.10.2018.

Ignorirati kompletnu mošnjačku politiku i sejdu komsica izdajnika.

VL
DU
Deleted user
11:17 08.10.2018.

Ne mogu shvatiti Plenkovic i Kolinda toliko su cijenjeni u zapadnom svijetu u NATO i Americi za razliki Izetbegovica i Dodika da uvijek nepravedno na nasu stetu usprkos stavu Ustavnog suda BiH koji nama ide u prilog popusimo ko osnovcivci na izborima u BiH. pa se pitam jeli oni stvarno zele nesto dobro napraviti za hrvate u BiH ili opostruiraju djela..Covjek jednostavno nije pametan.

VL
KO
kompakt
12:13 08.10.2018.

Sramota. Sejdo komsic ja sam vaš predsjednik iako me niste birali. Izdajnik i mošnjak.

VL
KO
kompakt
11:37 08.10.2018.

Jedino HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA. Bez suradnje sa mošnjama ponovno će izdati. Izabrali su sejdu komica eto im ga.

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
12:20 08.10.2018.

Srbija se bori za bosanske Srbe, Turska za muslimane, a za Hrvate BiH, nitko ! To je jedina istina. Hrvatske politike su politike skidanjagaća svugdje i svakome iz EU i USA - nigdje čvrstog stava. Do kada će Hrvati biti bez svoga entiteta ???

VL
Avatar MK
MK
14:36 08.10.2018.

Ili "dva entiteta i svak narod bira svoga predstavnika" ili "jedan čovjek jedan glas i tri entiteta"... Ako vec imamo "lom u logici" - onda taj "lom u logici" nebi trebao biti na stetu najmanjeg od tri konstitutivna naroda...

VL
Avatar MK
MK
14:37 08.10.2018.

...Ako je "jedan čovjek jedan glas" onda mora biti i "jedan narod jedan entitet"!

VL
DU
Deleted user
11:03 08.10.2018.

Jest ih Franjo ukopo.........

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:38 08.10.2018.

To je kazna Hrvatima iz BiH jer glasuju na izborima u Hr i to uvijek za pogresnu stranu koja im nikad nista nije dala, osim Daytonskog sporazuma.

VL
DU
Deleted user
11:28 08.10.2018.

Zasto se drzavni vrh RH nije oglasio? Gdje je predsjednica i premijer? Gdje su europske vrijednosti? Demokracija,legitimno predstavljanje naroda? Mene treba zastupati covjek koji je pobjedio SDA-a u vehabijskom selu Kacuni pored Busovace?

VL
FJ
fjdanm
12:09 08.10.2018.

Komšić je prevara kao što je i Izborni zakon u BiH prevara. Hrvatska i druge zemlje moraju reagirati da se ta nepravda ispravi.

VL
Avatar MK
MK
14:22 08.10.2018.

...Ako je "jedan čovjek jedan glas" onda mora biti i "jedan narod jedan entitet"! ...Nemoze biti "jedan čovjek jedan glas" a "tri naroda i dva entiteta" - to je lom u logici! ...Ovo sa SDA i HDZ BiH vec smo jednom gledali i nije nista pomaklo na bolje (ili je netko zabiljezio neki pomak?). ...Mozda treba razmisliti o odlasku jednog cijelog naroda u opoziciju ako nesmije izabrat svog predstavnika (i to ce opet biti 4 izgubljene godine za BiH)!

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
14:30 08.10.2018.

Komšić je pravi odabir i pravi čovjek da prave hrvate ući poštenja, kulture, reda i rada.

VL
BA
bakulušić
11:38 08.10.2018.

Kao što, nakon potpisivanja Dejtonskog sporazuma, reće jedan srpski političar iz Banja Luke - Tri naroda, dva entiteta, netko je viška! Zna se tko je višak i radi se ne tome da viška ne bude. Posao uspješno odrađuju Jugoslaveni koji i u Hrvatskoj još uvijek imaju veliku moć. Da stvar bude tragičnija, pomažu im i Hrvati Posavljaci koji su progutali udbaško-kosovski mamac o prodaji Posavine. U konačnici, sve vodi k tome da će se u BiH karte još jednom miješati.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.