Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA DESETKA

Klisović odgovorio na brzih 10: Ima li prijatelja desničara, na što najradije troši novac, zašto je kažnjen u vojsci...

Joško Klisović
19.04.2021.
u 10:11

– Najdraži košarkaš svih vremena za mene je Dražen Petrović, nažalost pokojni – poručuje Klisović.

Joško Klisović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, sudjelovao je u Večernjakovoj desetki – videoformatu u kojem naši gosti odgovaraju na 10 brzih i ležernijih pitanja. 

Prva asocijacija na Zagreb.

– Moj rodni, voljeni grad. Grad kojem sam se uvijek rado volio vratiti. Sjećam se kad sam odsluživao vojni rok, pa pustio Robićevu pjesmu 'Vraćam se Zagrebe tebi'. Oduzeli su mi sve nagrade koje su mi dali. No, nije mi žao.

 

Gdje ste izlazili kao student?

– Kao student sam izlazio u Lapidarij, u Gjuru, u KSET, u Jabuku prije svega, tamo sam najviše volio.

Radite li kućanske poslove i koje?

– O da! Radim kućanske poslove, nemam prema tome nimalo zazora, usisavam, perem podove, slažem u perilicu, ove kako se zovu, suđe, kuham! Kuham kad god uhvatim vremena.

Omiljeno jelo?

– Omiljeno jelo mi je riba i volim je sam na gradelama ispeći. Recimo, vrlo često oradu kupim, pa je ispečem. Ili brancina.

Imate li prijatelja desničara?

– O da, i to koliko ljudi... I od tog od centra desnog na desnije od toga.

Gdje ste zadnji put bili na putovanju?

– Zadnji put sam s obitelji bio u Portugalu na putovanju i to je bilo lijepo obiteljsko putovanje.

Na što najradije trošite novac?

– Najradije trošim na sportske sadržaje, bavim se triatlonom, ići na jednu Ironman utrku košta, morate platiti kotizaciju, a i sportska oprema koju morate imati također košta nešto novca, tako da... Ovaj, to su moji hobiji i volim na to potrošiti, a volim potrošiti, recimo, na Netflix i neke pretplate za filmove ili kulturne sadržaje.

Najdraži trg u gradu?

– Najdraži trg u gradu mi je Cvjetni trg. Eto, tamo sam proveo mnogo vremena, tamo sam se družio s prijateljima, uz njega me veže i puno lijepih uspomena.

Imate li svoju kumicu na placu?

– Na placu nemam jednu svoju, imam više ljudi kod kojih kupujem, tako da eto... Eto, volim prošetati placem, volim malo popričati s ljudima, to je za mene puno više društveni događaj nego sama nabava.

Najdraži košarkaš?

– Najdraži košarkaš svih vremena za mene je Dražen Petrović, nažalost pokojni. 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
07:11 20.04.2021.

JNA mu oduzela sve nagrade koje mu je dala!? Ja sam zbog čestitanja Božića, za nagradu, bio u pritvoru, a poslije, do kraja vojnog roka, 108 dana na straži!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije