Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LED FEST 2011.

Kinološki i Stari grad na dva dana centri elektro glazbe u zemlji

adrian_s
arhiva vl
25.06.2011.
u 12:34

Petorica koja na mail udrugapoluga@gmail.com pošalju ime i prezima dobiju kartu

Prvih petero ljubitelja elektronske glazbe koji pošalju elektronskom poštom svoje ime i prezime na adresu udrugapoluga@gmail.com dobit će besplatne ulaznice za nastupe domaćih i stranih DJ-eva i VJ-eva u sklopu LED festa 2011, koji započinje u ponedjeljak. Nastupi će se u petak i subotu 1. i 2. srpnja, i to na Starom gradu i Poligonu Kinološkog kluba Karlovac. Ulaznica za obje večeri stoji 50 kuna. U petak na Starom gradu nastupaju Scanone (Velika Britanija), Billian (BiH), Kodin, Naos, Dots i fnF5 (Hrvatska), a karta za tu večer, koja će trajati od 22 sata do 5 sati ujutro, je 30 kuna. Za drugu – techo, house -  večer ulaznica iznosi 40 kuna, a u sklopu nje će na Kinološkom od 22 do 6 sati ujutro nastupiti Nathan Coles i Pete Lewis iz Engleske, Adrian S iz Kanade, Pavle D iz Italije, te NEC i Simba iz Hrvatske. Za vizualni ugođaj pobrinut će se VJ-i Marocco i Loading Data iz Hrvatske. Ulaznice se mogu kupiti u knjižari Mozaik na Korzu, Centru za mlade u Grabriku, te prodajnim mjestima Eventima (Dancing Bear, Generalturist, Dallas i Integral).

Četvrto izdanje LED festa započinje već u ponedjeljak kada će u Centru za mlade u Grabriku Jan Kinčl, poznatiji kao DJ Zero, održati radionicu iz Digitalnog DJ-inga, koja započinje u 18 sati i traje do 22 sata. Ista radionica će se nastaviti u utorak i srijedu. U četvrtak će od 18 do 22 sata radi radionicu iz glazbene produkcije u Centru za mlade voditi Adis Kutkut (Billian) i Dinko Filipović (Kodin). Od 14 do 18 sati na Starom gradu Dubovac Nikola Martinis i Franjo Maltar (fnF5) održat će radionicu iz VJ-inga i mapiranja. Radionice i diskusije u potpunosti su besplatne.

- Želimo afirmirati umjetničku kreativnost mladih, nastaviti promovirati nezavisnu kulturnu lokalnu scenu i svijest o novim sadržajim u gradu, produbiti suradnju s organizacijama i vlastima u Karlovcu – kaže Domagoj Šavor, voditelj projekta, uime organizator, Udruge Poluga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije