Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biden i Xi razgovarali

Kina želi bipolarni svijet s Amerikom, bez jake Rusije

19.03.2022.
u 23:43

756 milijardi dolara iznosila je trgovinska razmjena Kine i SAD-a prošle godine

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mason
mason
00:25 20.03.2022.

Kina bi dala rusiji par miljuna pomoci i nekih dvije tisuce milijardi kredita tako da ima u dzepu jedan ruski BDP i malo vise. Sa druge strane vide posljedice sankcija u russiji i ne zale puno naljutiti USA koja ih moze vratiti natrag u ono iz cega ih je podigla.

V0
Vlaskoulicanec3.0
09:55 20.03.2022.

Kinezi jako dobro znaju koliko su Ameri glupi. Reci Ameru koliko je lijep, pametan i jak i jesti će ti iz ruke. Upravo to koriste Kinezi. Dogovoriti će se oni sa Amerima i za to dobiti Europu. I tu Kinezu smeta Rusija. I zato Kinezu odgovara ovaj rat: em će dobiti energente jeftinije od Rusije, em će Rusija iz ovoga izaći jako oslabljena, em mu je time put u Europu slobodan, i još mu bedasti Amer čuva leđa. Cijena je Tajvan kojeg Ameri žele zadržati - više kao statusni simbol. I kladim se da je tu već pao dogovor: Kinezi će prijetiti, poslati tu i tamo neki brod ili avion, Ameri će zauzvrat malo prijetiti i poslati svoj brod ili avion i show za narod je perfektan. A cehe bu kao i uvijek platila Europa vođena nesposobnim, korumpiranim i glupim političarima tipa von der Leyen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?