Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trgovinski rat
Povratak na članak

Kina uzvraća protumjerama SAD-u zbog carina: Štitimo interese države

Američki predsjednik Donald Trump zaprijetio je u četvrtak da će produbiti sukob bude li se Peking osvećivao

Komentari 9

Avatar om_mido
om_mido
09:44 06.07.2018.

Problem je što je i Hrvatska, radila u korist svoje štete. Lizala je dupe USA...Amerikanci su danas najveci problem na svijetu i velika prijetnja opstanku covjecanstva. Njihova ideologija se još zasniva od kraja 18 stoljeca pa na dalje i nijee se mijenjala preko 200 godina - a to je: pljackanje resursa svih zemalja po cijelom svijetu, izazivanje novih ratova radi stvaranja profita americke vojne i ostale industrije, sprijecavanje bilo koje države da ima svoju slobodu i nezavisan ekonomski i politicki razvoj............................ Njihova koncepcija jeste diktatura svima, a oni bi i da dalje budu bogati i žive dalje u svom americkom standardu na racun ostalog svijeta, a mi da dalje budemo njihovi robovi i sluge koje ce graditi njihovo carstvo.....

VL
KA
KaraMarko
06:34 07.07.2018.

narod u USA ce imati vece stete od ovog nego bilo kakva Kina... samo polako...

VL
NO
nogogaz
09:09 06.07.2018.

Trump je najbolji americki predsjednik do sada! Uskoro ce sam unistit sad i izrael, pa nece tribat ni nuklearni rat! Samo tako dalje gospodin Trump! Cili te svit voli i podržava!

VL
ST
Stipan
20:56 06.07.2018.

Kina može Trumpu popušiti i uskoro jesti suvu rižu .

VL
ZI
zimerman
04:09 07.07.2018.

Dosta su Kinezi varali cijeli svijet i krali tudje zaštićene patente.

VL
Avatar IgorBr
IgorBr
10:07 06.07.2018.

Još malo, njegov mandat traje samo četiri godini i onda će se sve opet unormaliti. Trump je zapravo elementarna nepogoda, nemamo alternative nego da pričekamo da prođe i onda što brže i kvalitetnije saniramo štetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.