Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIKANCI SU BILI ODUŠEVLJENI

'Kim Jong-un' ušao u Trump Tower: 'Gdje je Donald Trump?'

Foto: screenshot/Facebook
1/6
24.10.2017.
u 17:16

Imitator je, prerušen u sjevernokorejskog vođu, prošetao ulicama New Yorka i mnoge ostavio u nevjerici.

Sjevernokorejski političar Kim Jong-un jedna je od ličnosti koju svi lagano zapamte, ponajviše zbog svojeg ponašanja i izgleda.

Konstantno je u svim medijima pa ljudi znaju kako izgleda. Specifična frizura, crne naočale i crno odijelo glavni su mu zaštitni znak baš kao i način na koji hoda.

Kako bi Amerikanci, njegovi najveći neprijatelj, reagirali da ga vide na ulici? Sudeći po snimci koju je napravio imitator QPark, problema na ulici ne bi bilo.

Imitator je, prerušen u sjevernokorejskog vođu, prošetao ulicama New Yorka i mnoge ostavio u nevjerici. Reakcije su bile pozitivne i mnogi su poželjeli fotografirati se s njim. Smiješno je bilo vidjeti i reakcije u Trump Toweru gdje se 'veliki vođa' raspitivao o tome gdje se nalazi američki predsjednik Donald Trump.

 

Komentara 6

IP
info_punkt
18:18 24.10.2017.

ebeš ti taj ruski rulet. Koliko tamo ima naoružanih rednecka sa IQ<40, mogao je lako popiti metak

KE
kelab
19:29 24.10.2017.

Nis ne valja. Nema onih sto hodaju s notesima i olovkom oko njega.

FI
FidelkastroN
19:34 24.10.2017.

Gangnam stile 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije