Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u akciji

Kiki Stojanović glavom razbio prozor u policijskoj postaji

kiki stojanović
Arhiva
15.06.2011.
u 13:58

Kiki Stojanović već je razbijao po policijskoj postaji. U rujnu prošle godine razbio je stol i iz stropa iščupao ventilacijski otvor

U redovitoj kontroli prometa splitska policija zaustavila je sinoć oko 22.30 sati na križanju Poljičke i Ulice Brune Bušića BMW 318 koji je vozio policiji  poznat 30-godišnji Kristijan Stojanović zvan Kiki.

S njim su u vozilu bila još dvojica muškaraca, 31-godišnji Marin M. i 35-godišnji Domagoj Š. Pretragom su kod Kikija i Marina pronašli dva pištolja. Kiki je imao "makarov", a Marin "star eibar". Priveli su ih u policijsku postaju, što je Kikija najblaže rečeno "razjarilo". Glavom je razbio prozorsko staklo te odbio liječničku pomoć (raskrvario je čelo).

Kiki je zaradio kaznenu prijavu zbog uništenja i oštećenja tuđih stvari i optužni prijedlog po Zakonu o oružju. Marin je dobio "samo" optužni prijedlog zbog oružja. Kako neslužbeno doznajemo, obojica su još u policijskoj postaji.

Kiki Stojanović već je razbijao po policijskoj postaji. U rujnu prošle godine razbio je stol i iz stropa iščupao ventilacijski otvor.

Inače, Kiki je javnosti najpoznatiji po pokušaju ubojstva Gorana Matijevića zvanog Surla prije deset godina. Za njim se tragalo i zbog propucavanja Marinka M. u splitskom klubu Paganini. U dosjeu mu je zabilježeno i da je uhvaćen sa 600 grama heroina.

Ključne riječi

Komentara 36

OB
-obrisani-
14:07 15.06.2011.

kiki voli kiki bombone,heheheheheheh

PK
puši kurac
14:07 15.06.2011.

milo dijete

CV
cvikcange
01:54 17.06.2011.

...star 316 zgodan mali, isti ko browning ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije