Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJILA SRCE HRVATSKE

Kiara (7) počela s liječenjem u SAD-u. Otac djevojčice: Nalazi su uredni

Facebook
24.12.2021.
u 19:37

Vaša, naša Kiara je krenula s terapijom i za sada je sve dobro prihvatila, navodi otac djevojčice

Sedmogodišnja Klara osvojila je srce Hrvatske sa svojom željom da čim prije ozdravi od zloćudnog tumora na mozgu gradusa IV, najagresivniji od svih vrsta. Djevojčica i njezina obitelj otputovali su u San Francisco gdje će pokušati dobiti borba za život. 

Valentino Goršić, otac sedmogodišnjakinje, objavio je na Facebooku da je krenula s terapijom.

"Sretan i blagoslovljen Božić od nas, želimo vam da vam ovaj Božić ispuni sve vaše želje i nadanja, a nama da se ispuni samo jedna želja! Vaša, naša Kiara je krenula s terapijom i za sada je sve dobro prihvatila, nalazi su i dalje uredni, začudo ali u SF niti igla nije problem...", napisao je njezin otac Valentino na Facebooku. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije