Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČITOVATI ĆE SE SUTRA

Kerum pozvao novinare pa se nije pojavio u stožeru, poručio: 'Otišao sam u Rogoznicu'

Mirna postizborna atmosfera u hotelu Corner, stožeru HGS-a i Željka Keruma
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
26.06.2022.
u 23:00

- Izbori za Gradsko vijeće nisu bili potrebni, iscenirao ih je ex doktor Vice Mihanović - poručio je iz Rogoznice.

HGS-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Željko Kerum se ispričao medijima što večeras nije bio u svom izbornom stožeru, tijekom objave izbornih rezultata. 

'U Rogoznici sam, a moje prognoze su se ostvarile. Izbori za Gradsko vijeće nisu bili potrebni, iscenirao ih je ex doktor Vice Mihanović. Ni ja, ni moja stranka nismo bili spremni na izbore (to se vidi - nismo imali ni jedan plakat) i rezultate koje smo postigli su improvizacija mene i mojih ljudi, i mi smo zadovoljni i zato im se od srca zahvaljujem', napisao je Kerum u objavi na Facebooku.

Novinare je pozvao da u ponedjeljak u 11 sati dođu kod njega u Rogoznicu na press konferenciju. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
ZedS
06:31 27.06.2022.

Za ovog ridikula, najbolje da se pokrije ušima i više ne pojavljuje u javnosti. Ajde fala bogu te su napokon Splićani shvatili da je je to jedan niškoristi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije