Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio ministrici

Kerum: Dobili smo dozvole za križ, bit će visok 10 metara!

Željko Kerum (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
27.04.2013.
u 21:09

Željko Kerum, splitski gradonačelnik izjavio je da će križ podići do izbora,iako je ministrica kulture u subotu navela da on neće smjeti biti visok 10 metara već maksimalno osam

Splitski gradonačelnik Željko Kerum u subotu navečer je izjavio da će križ na Marjanu podignuti do izbora, iako je ministrica kulture Andrea Zlatar Violić u subotu navela da neće smjeti bit visok 10 metara već maksimalno osam, što se protumačilo kao zaustavljanje podizanja križa prije 19. svibnja, datuma lokalnih izbora, piše Dalmacija News.

- Ovo što je ministrica danas u Splitu rekla to se odnosi na neke buduće dozvole, jel' tako Jure? - rekao je Kerum, a potvrdio dogradonačelnik Splita Jure Šundov, donosi Dalmacija News.

Kerum je kazao da su vjećnici jednoglasno izglasali križ na Marjanu. - Dobili smo sve dozvole za visinu - rekao je Kerum, te je  također naveo da ako to građani hoće da će napraviti i drugi križ u drugom mandatu te treći u trećem.

>> Kerum: Nitko neće staviti križ ako ga ja ne stavim!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije