Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joker

Kerum će supruzi Anki za razvod dati najmanje 100 milijuna eura?

'unutrasnja-09.06.2009.,split,Hrvatska-splitski gradonacelnik Zeljko Kerum  presica je odrzana zbog prjetnji koje mu je uputio ranko ostoic nalaze se u splitu u banovini  Photo:Nino Strmotic/Vecernji
'nino strmotic/Vecernji list'
26.08.2010.
u 21:27

Podsjetimo, Borna Rajić rastavom je od supruga Luke dobila 40 milijuna eura, dok je Tomo Horvatinčić supruzi Neli navodno morao isplatiti 15 milijuna eura

Splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum već je, navodno, pripremio podjelu bračne stečevine s bivšom suprugom. Iščitava se to, naime, iz najnovijega Kerumova poteza kojim je trgovački centar Joker, vrijedan 100 milijuna eura, s tvrtke Kerum prebacio na drugu svoju tvrtku, Joker, također u 100-postotnom vlasništvu.

Neki špekuliraju da bi se to moglo shvatiti i kao spašavanje imovine od vjerovnika i ovrha budući da bi Kerum tako praktično odgodio plaćanje velikih dugova još šest mjeseci. No, kako je riječ o "podjeli s preuzimanjem" kojom Joker postaje poslovno-vlasnička cjelina, tako bi, kada se odluči, lakše i podijelio svoju imovinu sa suprugom Ankom. Njemu bi ostao Kerum, a njoj Joker, kojemu temeljni kapital iznosi 20.000 kuna, a sada je samo trgovački centar u njegovu portfelju vrijedan 100 milijuna eura.

U tom slučaju razvod bi Željka Keruma stajao puno više nego ostale u posljednje vrijeme razvedene hrvatske tajkune. Podsjetimo, Borna Rajić rastavom je od supruga Luke dobila 40 milijuna eura, dok je Tomo Horvatinčić supruzi Neli navodno morao isplatiti 15 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 38

KG
kaj_god
09:00 27.08.2010.

Poslije će ga oprati i sadašnja ženka Čudnovatog kljunaša.

KE
Kerempuh
00:21 27.08.2010.

Njegov razvod je svakako njegova privatna stvar. Isto tako je javna stvar koliko je on poreza platio da ima bivsoj zeni prepustiti imovinu od 100 mil. eura kao.

OB
-obrisani-
21:40 26.08.2010.

uvek sam se pitao da li ovaj ovan ume da se potpise???ili ostavlja otisak prsta...hehehehe.zivela elita do sledece nacionalizacije.....dva centralna hrvatska grada imaju za gradonacelnike neopevane pavijane,babune....ja bih se zamislio da sam hrvat...hehehehehehehehehehe,bandic i kerum za predsednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije