Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet na čelo splita

Kerum će se opet kandidirati: Mislim da imam velike izglede!

'22.12.2011. Markov trg,Zagreb- Odrzana je prva konstituirajuca sjednica 7- saziva Hrvatskog Sabora.Zeljko Kerum Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
08.03.2013.
u 14:39

Željko Kerum je u programu Radio Splita najavio da kreće u utrku za drugi mandat. Međutim, Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a potvrdio je da pregovori još traju

- Skoro sam siguran da ću se kandidirati za gradonačelnika Splita, izjavio je Željko Kerum u petak. Kaže kako je gledao i čitao izjave pojedinih kandidata i zaključio kako ima šansu pobijediti.  

- Vidi se da kandidati nisu jaki kao na prošlim izborima. Radio sam ankete, mislim da imam velike izglede i da ću u kandidaturu za gradonačlnika – rekao je Kerum najavljujući početak predizborne kampanje za 15-ak dana. Još u ponedjeljak njegov dogradonačelnik Jure Šundov potvrdio je kako HGS i dalje pregovara s HDZ-om. Dogovarali su se da na izbore idu sa zajedničkom listom i da Šundov bude dogradonačelnik Vjekoslavu Ivaniševiću.

Po svemu sudeći, puklo je ili Kerum pokušava zaoštravanjem pojačati svoje pregovaračke pozicije. Naime, postoje informacije kako pregovori još uvijek traju.

Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a potvrdio nam je kako pregovori s HGS-om Željka Keruma još traju.

- Mi pregovaramo sa srodnim strankama. Naši pregovorili još nisu završili, a kako su tijeku nema smisla iznositi detalje. U svakom slučaju, HDZ ima najboljeg kandidata za gradonačelnika – kaže Škorić.

>>Kerum: Hrvatska vlast, i lijeva i desna, prodaje muda pod bubrege

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:00 08.03.2013.

Zahvaljujući ludostima i svom privatnom nedoličnom životu, Kerum je mnogo izgubio. Spličani su ljubomorni ne tako dobri kao što se prikazuju, te ovom čovjeku neće dozvoliti povratak za gradonačelnika, a naročito što se udružio sa hdz-om.

NE
Nepokolebljiv
17:22 08.03.2013.

Ljudi ako vam je do vasih novaca i da vas tko ne opljacka birajte Keruma. On si barem sam zna zaraditi pare a ovi drugi do novaca mogu jedino ako vama ukradu vase. Drugo Ako je Kerumu bolje i Splitu ce biti bolje jer ce zaposliti vise ljudi. Nije on nesposobni SDP-ovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije