Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO JOJ KAMEN NA GLAVU

KBC Split o stanju djevojčice (9) iz Sinja: 'Ostat će još neko vrijeme na respiratoru'

Djevojčicu ozlijedio kamen koji je pao s krova u Sinju
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/9
17.12.2023.
u 12:15

KBC Split je potvrdio da je će djevojčica vjerojatno i danas biti sedirana, naglašavajući kako se radi o normalnoj proceduri

Stanje djevojčice (9) koja je teško ozlijeđena nakon što joj je kamen pao s kuće na glavu i dalje je nepromijenjeno, doznaju 24sata. Djevojčica je, podsjetimo, hitno operirana u splitskom KBC-u nakon incidenta koji se dogodio u Sinju. 

KBC Split je potvrdio da je će djevojčica vjerojatno i danas biti sedirana, naglašavajući kako se radi o normalnoj proceduri.

- Djevojčica će danas još sigurno biti sedirana. Ostat će neko vrijeme na respiratoru jer je to normalna procedura nakon ovako duge i teške operacije. Nemamo nikakvih novih informacija od onih koje je Josip Krnić, pročelnik objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split, dao jučer navečer. Operacija je bila dugotrajna i tek ćemo vidjeti kako je protekla i kako će se stvari odvijati - poručila je glasnogovornica KBC-a Split Kristina Bitanga, a sinjski gradonačelnik Miro Bulj potvrdio je kako je u stalnom kontaktu s obitelji.

- Bio sam sinoć u bolnici, operacija je završila. Čekamo novosti. I danas sam se čuo s njenom obitelji. Oni su naravno pod stresom kao i svi mi. Djevojčica je bila moja susjeda, znam svakog čovjeka u gradu, svi smo potreseni zbog toga što se dogodilo - poručio je. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Djevojčicu ozlijedio kamen koji je pao s krova u Sinju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije